Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronga fc Bom Princípio FC
TÁTICA MLKDOIDO Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 16.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Kindl met een sublieme pass. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Natanas is nu in balbezit. Natanas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kindl is nu in balbezit. Kindl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Bom Princípio FC 1:0

9e minuut.
Pineda Ortiz kopt de bal weg. Daar is Kramnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witek met een sublieme pass. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Bom Princípio FC 2:0

17e minuut.
Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek onderschept slim de pass. Witek probeert naar een medespeler te passen. Fleming rent richting de bal. Fleming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bolero is nu in balbezit. Witek verovert de bal door een tackle van achteren. Witek speelt de bal door. Daar is Natanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natanas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Daar is Witek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaittinen rent richting de bal. Atala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atala krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Linhares geeft een hoge lob. Inha kopt de bal weg. Kramnik heeft problemen om de bal te vangen. Fleming rent richting de bal. Fleming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Bom Princípio FC 3:0

44e minuut.
Sequelado geeft een hoge lob. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu passt de bal met de wreef. Witek rent richting de bal. Witek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 23%, Bom Princípio FC 77%.
Coronga fc - Bom Princípio FC 3:0

49e minuut.
Głowacki geeft de bal voor. Klungelig pakt Fleming de bal. Fleming passt de bal met de wreef. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Bom Princípio FC 4:0

54e minuut.
Natanas controleert de bal met de borst. Natanas passt de bal in één keer door. Linhares probeert de bal aan de voet te houden. Fleming is nu in balbezit. Fleming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Linhares geeft een hoge lob. Fleming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu geeft de bal voor. Fleming maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pineda Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu speelt de bal door. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl haalt uit met een fantastische trap. Matias de Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado onderschept slim de pass. Fleming schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fleming krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 28%, Bom Princípio FC 72%.
Coronga fc - Bom Princípio FC 4:0