Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panchester United FC Bom Princípio FC
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Vaz passt de bal met de wreef. Furlan rent richting de bal. Furlan met een sublieme pass. is nu in balbezit. schiet op doel. Matias de Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel. Matias de Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panchester United FC - Bom Princípio FC 1:0

26e minuut.
Crispim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inha met een snelle inworp. Santa Fé bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Fé geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Moraes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bergkamp de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panchester United FC 40%, Bom Princípio FC 60%.
Panchester United FC - Bom Princípio FC 1:0

48e minuut.
Inha probeert naar een medespeler te passen. Santa Fé rent richting de bal. Santa Fé probeert naar een medespeler te passen. Alexandrino is nu in balbezit. Alexandrino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Atala heeft problemen om de bal te vangen. Gutemberg rent richting de bal. Gutemberg speelt de bal door. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista draait met de bal, schiet en ... Matias de Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Inha bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Furlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosalém rent richting de bal. Rosalém geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Led Zeppelin geeft de bal voor. Paulista met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... Matias de Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panchester United FC - Bom Princípio FC 2:0

86e minuut.
Furlan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azevedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panchester United FC 29%, Bom Princípio FC 71%.
Panchester United FC - Bom Princípio FC 2:0