Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Remo fc JPFC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Montanha onderschept slim de pass. Montanha met een sublieme pass. Banzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Banzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Helizenho verovert de bal door een tackle van achteren. Helizenho passt de bal zonder na te denken. Querendo rent richting de bal. Banzo is nu in balbezit. Banzo draait met de bal, schiet en ... Mossoró bokst de bal weg.

13e minuut.
Tambor is nu in balbezit. Dinamite rent richting de bal. Dinamite passt de bal met de wreef. Yamashita is nu in balbezit. Yamashita draait met de bal, schiet en ... Baeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lourenço passt de bal zonder na te denken. Domingues is nu in balbezit. Helizenho verovert de bal door een tackle van achteren. Helizenho haalt uit met een fantastische trap. Mossoró probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 49%, JPFC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Remo fc - JPFC 0:0

54e minuut.
Cure met een snelle inworp. Helizenho rent richting de bal. Paz rent richting de bal. Helizenho onderschept slim de pass. Helizenho geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Remo fc - JPFC 1:0

59e minuut.
Dinamite is nu in balbezit. Lourenço rent richting de bal. Lourenço probeert naar een medespeler te passen. Yamashita rent richting de bal. Yamashita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Dinamite rent richting de bal. Tambor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tambor krijgt een gele kaart. Dinamite raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Perebento de bal onder controle te krijgen. Bittencourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittencourt geeft de bal voor. Yamashita rent richting de bal. Yamashita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Remo fc - JPFC 1:1

79e minuut.
Querendo is nu in balbezit. Querendo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tambor met de inworp. Montanha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mossoró is nu in balbezit. Mossoró geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helizenho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 43%, JPFC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Remo fc - JPFC 1:1