Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Remo fc Gravataiense
Normal Tactiek Meio
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen good


25e minuut.
Heringer is nu in balbezit. Macedo is nu in balbezit. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bocão is nu in balbezit. Bocão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Tambor de bal onder controle te krijgen. Greco rent richting de bal. Greco geeft de bal voor. Marangão krijgt zijn hoofd ertegen. Baeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Remo fc - Gravataiense 0:1

37e minuut.
Macedo met een sublieme pass. Bocão probeert naar een medespeler te passen. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Remo fc - Gravataiense 0:2

37e minuut.
Helizenho passt de bal met de wreef. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio probeert naar een medespeler te passen. Bocão is nu in balbezit. Bocão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marangão is nu in balbezit. Natzuka rent richting de bal. Natzuka passt de bal zonder na te denken. Marangão is nu in balbezit. Marangão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco heeft problemen om de bal te vangen. Greco met een sublieme pass. Bocão rent richting de bal. Bocão haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Remo fc - Gravataiense 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 69%, Gravataiense 31%.
Remo fc - Gravataiense 0:3

75e minuut.
Tambor is nu in balbezit. Tambor passt de bal in één keer door. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado geeft een lange en hoge pass. Cure kopt de bal weg. Balaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Greco probeert naar een medespeler te passen. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão met een sublieme pass. Bocão is nu in balbezit. Bocão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Remo fc - Gravataiense 0:4

81e minuut.
Doeltrap. Baeta trapt de bal weg. Macedo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marangão de bal onder controle te krijgen. Marangão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bocão schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pelágio de bal onder controle te krijgen. Macedo rent richting de bal. Bocão is nu in balbezit. Bocão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Błaszczykowski rent richting de bal. Helizenho onderschept slim de pass. Helizenho met een sublieme pass. Cure rent richting de bal. Cure geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 53%, Gravataiense 47%.
Remo fc - Gravataiense 0:4