Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. E. Little Phil FlamengoPiaui
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Dodô bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatobá verovert de bal door een tackle van achteren. Jatobá passt de bal met de wreef. Ponte de Brito is nu in balbezit. Ponte de Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - FlamengoPiaui 1:0

11e minuut.
Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara rent richting de bal. Sangaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Dodô bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodô haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vicento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Tã Tã geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rêgo met een snelle inworp. Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola rent richting de bal. Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Perrotta probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro met een sublieme pass. Dodô bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodô draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vieira Machado rent richting de bal. Recoteco met een sublieme pass. Ponte de Brito is nu in balbezit. Ponte de Brito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - FlamengoPiaui 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. E. Little Phil 53%, FlamengoPiaui 47%.
S. E. Little Phil - FlamengoPiaui 2:0

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paneleiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Del Prate rent richting de bal. Dodô is nu in balbezit. Dodô haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Vicento met een harde bal richting middenveld. Mariola kopt de bal weg. Ponte de Brito rent richting de bal. Ponte de Brito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sangaletti passt de bal met de wreef. Del Prate rent richting de bal. Del Prate passt de bal zonder na te denken. Dodô rent richting de bal. Dodô haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Del Prate rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jatobá. Del Prate raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Prate met een snel genomen vrije trap. Paneleiro kopt de bal weg. Taquara rent richting de bal. Sangaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Sangaletti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rêgo is nu in balbezit. Rêgo met een sublieme pass. Dodô is nu in balbezit. Sangaletti is nu in balbezit. Sangaletti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
de Parintins met een snelle inworp. Sangaletti rent richting de bal. Sangaletti met een sublieme pass. Dodô is nu in balbezit. Dodô draait met de bal, schiet en ... Vicento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Jatobá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Sangaletti passt de bal in één keer door. Dodô is nu in balbezit. Dodô draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Alegre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paneleiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Taquara rent richting de bal. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta passt de bal zonder na te denken. Mariola is nu in balbezit. Mariola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. E. Little Phil 62%, FlamengoPiaui 38%.
S. E. Little Phil - FlamengoPiaui 2:0