Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians_BA F.C Corvinal
Em busca do 0x0. Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 21.1
goed Schieten matig
zwak Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Parreira passt de bal zonder na te denken. Heringer heeft problemen om de bal te vangen. Fiúza verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fiúza passt de bal in één keer door. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel passt de bal in één keer door. Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá draait met de bal, schiet en ... Larroque bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - F.C Corvinal 0:1

29e minuut.
Fiúza passt de bal zonder na te denken. Heringer rent richting de bal. Żuchnik onderschept slim de pass. Żuchnik haalt uit met een fantastische trap. Xiba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corinthians_BA - F.C Corvinal 1:1

31e minuut.
Klungelig pakt da Roseira de bal. Żuchnik rent richting de bal. Salles begaat een overtreding. Salles krijgt een gele kaart. Żuchnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiúza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ceylan geeft een hoge lob. Salles is nu in balbezit. Salles probeert naar een medespeler te passen. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - F.C Corvinal 2:1

35e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira passt de bal met de wreef. Salles is nu in balbezit. Żuchnik verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Goettert verovert de bal door een tackle van achteren. Goettert probeert naar een medespeler te passen. Żuchnik rent richting de bal. Żuchnik draait met de bal, schiet en ... Felix probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fiúza rent richting de bal. Fiúza geeft de bal voor. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik draait met de bal, schiet en ... Xiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - F.C Corvinal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians_BA 36%, F.C Corvinal 64%.
Corinthians_BA - F.C Corvinal 3:1

49e minuut.
da Roseira bereikt de bal nog maar net als eerste. Goettert verovert de bal door een tackle van achteren. Goettert passt de bal zonder na te denken. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Felix is nu in balbezit. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik schiet op doel. Xiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Salles is nu in balbezit. Salles met een sublieme pass. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik onderschept slim de pass. Żuchnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Parreira rent richting de bal. Fiúza verovert de bal door een tackle van achteren. Fiúza passt de bal zonder na te denken. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Fiúza rent richting de bal. Fiúza met een sublieme pass. Żuchnik rent richting de bal. Żuchnik haalt uit met een fantastische trap. Xiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - F.C Corvinal 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians_BA 32%, F.C Corvinal 68%.
Corinthians_BA - F.C Corvinal 4:1