Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Bagadritos Morabri F.C
3-5-2 A Tactiek Temo22
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 46.7
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


10e minuut.
Šuhaj passt de bal zonder na te denken. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel passt de bal zonder na te denken. Mannari rent richting de bal. Mannari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Enescu de bal onder controle te krijgen. Galestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestri schiet op doel. Humeňanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Cáceres de bal. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass. Álvarez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Valter rent richting de bal. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari onderschept slim de pass. Mannari schiet op doel. Rattichieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Morabri F.C 1:0

32e minuut.
Cáceres kan de bal niet met de borst controleren. Mannari verovert de bal door een tackle van achteren. Mannari probeert naar een medespeler te passen. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tomiczek met een snelle inworp. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza passt de bal in één keer door. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Lisień de bal. Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto geeft een hoge lob. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Morabri F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Bagadritos 51%, Morabri F.C 49%.
Los Bagadritos - Morabri F.C 2:0

56e minuut.
Valter bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valter. Valter krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kreek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Üçdağ komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Berendei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mardiyanto. Mardiyanto krijgt een gele kaart. Berendei raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Cristancho de bal. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Souza krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Berendei rent richting de bal. Valter bereikt de bal nog maar net als eerste. Valter speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Berendei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardiyanto is nu in balbezit. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres geeft een hoge lob. Galestri krijgt zijn hoofd ertegen. Humeňanský bokst de bal weg. Galestri rent richting de bal. Galestri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Morabri F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Bagadritos 56%, Morabri F.C 44%.
Los Bagadritos - Morabri F.C 2:1