Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Athlético Luiz Felipe Costa da silva
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malheiros. Malheiros krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Malheiros heeft problemen om de bal te vangen. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Tupã probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Godinho is nu in balbezit. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa passt de bal in één keer door. da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Athlético - Luiz Felipe Costa da silva 1:0

22e minuut.
Costa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kramer komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Godinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Sousa de bal. Gutierrez onderschept slim de pass. Suassuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Suassuna draait met de bal, schiet en ... Roncolho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bechara probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo speelt de bal door. Klungelig pakt Camacho de bal. Camacho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Athlético 39%, Luiz Felipe Costa da silva 61%.
Red Bull Athlético - Luiz Felipe Costa da silva 1:0

49e minuut.
Suassuna onderschept slim de pass. Deodoro is nu in balbezit. Gutierrez verovert de bal door een tackle van achteren. Suassuna is nu in balbezit. Suassuna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Castillo speelt de bal door. Camacho is nu in balbezit. Bíscaro rent richting de bal. Camacho rent richting de bal. Camacho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bíscaro is nu in balbezit. Del Prate verovert de bal door een tackle van achteren. Del Prate met een sublieme pass. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Tupã probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Athlético - Luiz Felipe Costa da silva 2:0

55e minuut.
Gutierrez speelt de bal door. Suassuna rent richting de bal. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer rent richting de bal. Kramer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Deodoro passt de bal zonder na te denken. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Godinho is nu in balbezit. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer speelt de bal door. Paal! Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho schiet op doel. Tupã probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Athlético - Luiz Felipe Costa da silva 3:0

73e minuut.
Deodoro kopt de bal weg. Godinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho onderschept slim de pass. Kramer is nu in balbezit. Kramer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Gutierrez onderschept slim de pass. Gutierrez speelt de bal door. Suassuna is nu in balbezit. Suassuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bugs verovert de bal door een tackle van achteren. Bugs probeert naar een medespeler te passen. Ferreti is nu in balbezit. Ferreti geeft de bal voor. Zanette geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Camacho krijgt zijn hoofd ertegen. Folgado kopt de bal weg. Deodoro kan de bal niet met de borst controleren. Deodoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Athlético 47%, Luiz Felipe Costa da silva 53%.
Red Bull Athlético - Luiz Felipe Costa da silva 3:0