Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fies do Wel Serrano FC
Normal Tactiek De volta
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 30.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Pufleanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turcato met een snelle inworp. Jesus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Garçon trapt de bal weg. Junqueira kopt de bal weg. Colombiano rent richting de bal. Taturana verovert de bal door een tackle van achteren. Taturana draait met de bal, schiet en ... Macchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mattar is nu in balbezit. Junqueira onderschept slim de pass. Junqueira probeert naar een medespeler te passen. Taturana heeft problemen om de bal te vangen. Taturana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Escudeiro met een sublieme pass. Guimarães rent richting de bal. Guimarães probeert naar een medespeler te passen. Taturana bereikt de bal nog maar net als eerste. Taturana schiet op doel. Macchi bokst de bal weg.

42e minuut.
Junqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesus begaat een overtreding. Junqueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Machaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Taturana is nu in balbezit. Taturana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fies do Wel 63%, Serrano FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fies do Wel - Serrano FC 0:0

62e minuut.
Taturana kan de bal niet met de borst controleren. Guimarães is nu in balbezit. Taturana rent richting de bal. Taturana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fies do Wel - Serrano FC 0:1

67e minuut.
do Bem onderschept slim de pass. do Bem geeft de bal voor. Escudeiro heeft problemen om de bal te vangen. Taturana bereikt de bal nog maar net als eerste. Taturana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Peludinho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jesus de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machaj. Machaj krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Rynsztok onderschept slim de pass. Turcato is nu in balbezit. Rynsztok begaat een overtreding. Rynsztok krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dispoinível onderschept slim de pass. Dispoinível geeft de bal voor. Taturana rent richting de bal. Taturana draait met de bal, schiet en ... Macchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Simionatto passt de bal met de wreef. Daar is Guimarães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Bem rent richting de bal. Guimarães rent richting de bal. Guimarães haalt uit met een fantastische trap. Macchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Garçon geeft een lange en hoge pass. Daar is Guimarães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taturana verovert de bal door een tackle van achteren. Taturana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fies do Wel 70%, Serrano FC 30%.
Fies do Wel - Serrano FC 0:1