Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bola de Neve Fies do Wel
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gonçalves passt de bal zonder na te denken. Mattar rent richting de bal. Praça begaat een overtreding. Praça krijgt een gele kaart.

11e minuut.
do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesus onderschept slim de pass. Peludinho speelt de bal door. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peludinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gonçalves is nu in balbezit. Gonçalves geeft een hoge lob. Daar is Garotinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garotinho haalt uit met een fantastische trap. Macchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Fies do Wel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bola de Neve 55%, Fies do Wel 45%.
Bola de Neve - Fies do Wel 1:0

63e minuut.
Gonçalves verovert de bal door een tackle van achteren. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simionatto. Possobom moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Possobom kan niet meer verder spelen. Vianna komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gonçalves probeert naar een medespeler te passen. do Bem heeft problemen om de bal te vangen. Vianna rent richting de bal. Vianna haalt uit met een fantastische trap. Garotinho probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roriz verovert de bal door een tackle van achteren. Roriz probeert naar een medespeler te passen. Vianna is nu in balbezit. Vianna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Escudeiro geeft een hoge lob. Roriz heeft problemen om de bal te vangen. Fabri rent richting de bal. Fabri draait met de bal, schiet en ... Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bola de Neve - Fies do Wel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bola de Neve 42%, Fies do Wel 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bola de Neve - Fies do Wel 1:1