Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAJEADO Morabri F.C
Normal Tactiek Temo22
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 45.7
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Płyta passt de bal zonder na te denken. Galestri is nu in balbezit. Galestri haalt uit met een fantastische trap. Helizenho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:1

4e minuut.
Roma speelt de bal door. Canindé bereikt de bal nog maar net als eerste. Canindé passt de bal in één keer door. Bode Cego rent richting de bal. Bode Cego schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Berendei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres passt de bal zonder na te denken. Galestri is nu in balbezit. Galestri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Berendei geeft een lange en hoge pass. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:2

12e minuut.
Canindé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrão is nu in balbezit. Płyta begaat een overtreding. Płyta krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Saltitante passt de bal met de wreef. Galestri rent richting de bal. Galestri speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Berendei met een snelle inworp. Roma rent richting de bal. Galestri onderschept slim de pass. Galestri geeft de bal voor. Álvarez springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Helizenho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:3

29e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Płyta passt de bal zonder na te denken. Galestri speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Helizenho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Canindé kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Álvarez de bal onder controle te krijgen. Floriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Płyta met een sublieme pass. Sorriso rent richting de bal. Galestri onderschept slim de pass. Galestri draait met de bal, schiet en ... Helizenho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:4

38e minuut.
Fabuloso verovert de bal door een tackle van achteren. Fabuloso probeert naar een medespeler te passen. Próchniak met een sublieme pass. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Berendei is nu in balbezit. Roma probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAJEADO 72%, Morabri F.C 28%.
LAJEADO - Morabri F.C 0:4

49e minuut.
Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak met een sublieme pass. Galestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestri haalt uit met een fantastische trap. Helizenho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:5

53e minuut.
Borowiec onderschept slim de pass. Borowiec geeft een hoge lob. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Helizenho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:6

60e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Negrão onderschept slim de pass. Próchniak met een sublieme pass. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Helizenho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galestri is nu in balbezit. Galestri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:7

63e minuut.
Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiec passt de bal zonder na te denken. Saltitante rent richting de bal. Galestri verovert de bal door een tackle van achteren. Galestri draait met de bal, schiet en ... Helizenho bokst de bal weg. Branco probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Berendei de bal. Saltitante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berendei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Álvarez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sorriso heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berendei zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Galestri de bal. Galestri geeft een hoge lob. Branco heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:8

70e minuut.
Heinzelmann komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Valter geeft een hoge lob. Daar is Heinzelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinzelmann probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Saltitante rent richting de bal. Saltitante geeft een hoge lob. Bode Cego kopt de bal weg. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Heinzelmann de bal onder controle te krijgen. Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Negrão is nu in balbezit. Borowiec onderschept slim de pass. Borowiec speelt de bal door. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Berendei met de inworp. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann geeft een lange en hoge pass. Branco heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Morabri F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAJEADO 80%, Morabri F.C 20%.
LAJEADO - Morabri F.C 0:9