Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morabri F.C Red Bull Athlético
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 20.5
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Saganowski rent richting de bal. Saganowski passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 1:0

9e minuut.
Inworp. Saganowski met een snelle inworp. Próchniak heeft problemen om de bal te vangen. Próchniak geeft een hoge lob. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heinzelmann kan de bal niet met de borst controleren. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 2:0

11e minuut.
Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 3:0

11e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez passt de bal in één keer door. Deodoro rent richting de bal. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Roncolho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Saganowski geeft een hoge lob. Sagres probeert de bal aan de voet te houden. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. Roncolho bokst de bal weg. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 4:0

13e minuut.
Costa speelt de bal door. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa rent richting de bal. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Roncolho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roncolho speelt de bal door. Lisień kopt de bal weg. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann schiet op doel. Roncolho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 5:0

16e minuut.
Próchniak met een sublieme pass. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... Sousa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Próchniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Roncolho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Próchniak met een sublieme pass. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. Roncolho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 6:0

21e minuut.
Heinzelmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Deodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Roncolho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 7:0

23e minuut.
Sagres geeft de bal voor. Del Prate kopt de bal weg. Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho onderschept slim de pass. Camacho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Próchniak rent richting de bal. Álvarez is nu in balbezit. Próchniak speelt de bal door. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sousa trapt de bal weg van het doel. Próchniak kopt de bal weg. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Roncolho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 8:0

39e minuut.
Lima geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saganowski met een snelle inworp. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cáceres passt de bal in één keer door. Daar is Lisień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisień met een sublieme pass. Daar is Heinzelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 26%, Red Bull Athlético 74%.
Morabri F.C - Red Bull Athlético 8:0

51e minuut.
Roncolho trapt de bal weg van het doel. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 9:0

54e minuut.
Sagres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cáceres speelt de bal door. Saganowski geeft een hoge lob. Cáceres met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 10:0

67e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Lisień is nu in balbezit. Lisień geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. Roncolho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Álvarez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 11:0

74e minuut.
Zanette kopt de bal weg. Próchniak controleert de bal met de borst. Próchniak speelt de bal door. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Roncolho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Saganowski speelt de bal door. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Saganowski rent richting de bal. Saganowski geeft een lange en hoge pass. Bot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sousa rent richting de bal. Bot onderschept slim de pass. Bot probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Red Bull Athlético 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 14%, Red Bull Athlético 86%.
Morabri F.C - Red Bull Athlético 12:0