Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luiz Felipe Costa da silva Los Bagadritos
Normal Tactiek 3-5-2 A
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Studen probeert naar een medespeler te passen. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel passt de bal in één keer door. Mannari rent richting de bal. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Tupã bokst de bal weg.

10e minuut.
Šuhaj met een sublieme pass. Studen bereikt de bal nog maar net als eerste. Studen passt de bal in één keer door. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tomiczek passt de bal met de wreef. de Souza met een sublieme pass. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari draait met de bal, schiet en ... Tupã werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Los Bagadritos 0:1

36e minuut.
Nietnagel geeft een hoge lob. Tomiczek kopt de bal weg. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Los Bagadritos 0:2

43e minuut.
Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíscaro verovert de bal door een tackle van achteren. de Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Mannari is nu in balbezit. Mannari schiet op doel. Tupã kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luiz Felipe Costa da silva 64%, Los Bagadritos 36%.
Luiz Felipe Costa da silva - Los Bagadritos 0:2

51e minuut.
de Souza heeft problemen om de bal te vangen. de Souza passt de bal zonder na te denken. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari draait met de bal, schiet en ... Tupã werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Los Bagadritos 0:3

52e minuut.
Mardiyanto passt de bal met de wreef. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza passt de bal zonder na te denken. Mannari controleert de bal met de borst. Mannari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nietnagel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Powierża komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Powierża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malheiros rent richting de bal. Mardiyanto onderschept slim de pass. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża draait met de bal, schiet en ... Tupã kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Šuhaj is nu in balbezit. Šuhaj passt de bal in één keer door. de Souza rent richting de bal. de Souza schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Doeltrap. Tupã trapt de bal weg. Šuhaj kopt de bal weg. Mardiyanto is nu in balbezit. Mardiyanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Powierża probeert de bal met de borst te controleren. Mardiyanto is nu in balbezit. Powierża is nu in balbezit. Powierża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Los Bagadritos 0:4

83e minuut.
Klungelig pakt Malheiros de bal. Mardiyanto is nu in balbezit. Mardiyanto geeft de bal voor. Mannari is nu in balbezit. Mannari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Los Bagadritos 0:5

89e minuut.
Masciaro verovert de bal door een tackle van achteren. Gutierrez verovert de bal door een tackle van achteren. Suassuna is nu in balbezit. Gutierrez rent richting de bal. Gutierrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luiz Felipe Costa da silva 72%, Los Bagadritos 28%.
Luiz Felipe Costa da silva - Los Bagadritos 0:5