Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mig10 FC Luiz Felipe Costa da silva
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Inworp. Cearense met de inworp. Pato geeft een lange en hoge pass. Polenta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig10 FC - Luiz Felipe Costa da silva 1:0

19e minuut.
Pato speelt de bal door. Polenta rent richting de bal. Polenta passt de bal met de wreef. Rico rent richting de bal. Rico draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Simon rent richting de bal. Suassuna verovert de bal door een tackle van achteren. Gutierrez is nu in balbezit. Gutierrez schiet op doel. Sato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mig10 FC - Luiz Felipe Costa da silva 1:1

40e minuut.
Polenta passt de bal zonder na te denken. Rico rent richting de bal. Rico probeert naar een medespeler te passen. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Garrincha de bal. Polenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Polenta schiet op doel. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig10 FC - Luiz Felipe Costa da silva 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mig10 FC 38%, Luiz Felipe Costa da silva 62%.
Mig10 FC - Luiz Felipe Costa da silva 2:1

54e minuut.
Pedrosa rent richting de bal. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedrosa. Pedrosa krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Bugs geeft de bal voor. Rico rent richting de bal. Rico passt de bal met de wreef. Polenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Polenta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pato is nu in balbezit. Malheiros onderschept slim de pass. Malheiros probeert naar een medespeler te passen. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mig10 FC - Luiz Felipe Costa da silva 2:2

71e minuut.
Rodrigues heeft problemen om de bal te vangen. Rico met een sublieme pass. Polenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Polenta haalt uit met een fantastische trap. Tupã probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig10 FC - Luiz Felipe Costa da silva 3:2

72e minuut.
Gutierrez rent richting de bal. Polenta is nu in balbezit. Malheiros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malheiros krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Simon onderschept slim de pass. Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrincha. Garrincha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mig10 FC 48%, Luiz Felipe Costa da silva 52%.
Mig10 FC - Luiz Felipe Costa da silva 3:2