Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bola de Neve Jampa Boys
442 Tactiek Padrão
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira passt de bal in één keer door. Vilhena rent richting de bal. Vilhena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Jampa Boys 0:1

15e minuut.
Piazza onderschept slim de pass. Piazza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sagaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Patropi met de inworp. Maiolini met een sublieme pass. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Jampa Boys 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bola de Neve 61%, Jampa Boys 39%.
Bola de Neve - Jampa Boys 0:2

65e minuut.
Sagaz is nu in balbezit. Curió rent richting de bal. Sagaz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sagaz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Patropi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tanque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Patropi de bal. do Carmo rent richting de bal. do Carmo geeft een hoge lob. Garotinho is nu in balbezit. Garotinho schiet op doel. Mojave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vilhena rent richting de bal. Tanque bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Jampa Boys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bola de Neve 51%, Jampa Boys 49%.
Bola de Neve - Jampa Boys 0:3