Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morabri F.C Luiz Felipe Costa da silva
Temo22 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 21.2
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Próchniak met een sublieme pass. Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso geeft een lange en hoge pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Luiz Felipe Costa da silva 1:0

8e minuut.
Próchniak is nu in balbezit. Próchniak passt de bal in één keer door. Płyta speelt de bal door. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Luiz Felipe Costa da silva 2:0

10e minuut.
Kreek geeft een hoge lob. Bechara heeft problemen om de bal te vangen. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann geeft een lange en hoge pass. Álvarez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Luiz Felipe Costa da silva 3:0

14e minuut.
Kreek heeft problemen om de bal te vangen. Kreek speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bechara rent richting de bal. Bechara geeft de bal voor. Płyta kopt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Folgado trapt de bal weg. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Galestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Folgado de bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cáceres kopt de bal weg. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Luiz Felipe Costa da silva 4:0

38e minuut.
Galestri verovert de bal door een tackle van achteren. Galestri geeft de bal voor. Płyta met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valter probeert de bal met de borst te controleren. Valter geeft een hoge lob. Daar is Bíscaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Tupã probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rodrigues geeft de bal voor. Inworp. Galestri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Paal! Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak passt de bal met de wreef. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gutierrez kopt de bal weg. Fabuloso controleert de bal met de borst. Fabuloso met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Luiz Felipe Costa da silva 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 27%, Luiz Felipe Costa da silva 73%.
Morabri F.C - Luiz Felipe Costa da silva 5:0

59e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Płyta rent richting de bal. Płyta passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Garrincha is nu in balbezit. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann heeft problemen om de bal te vangen. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kreek onderschept slim de pass. Malheiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Malheiros passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Płyta geeft de bal voor. Tupã speelt de bal door. Próchniak kopt de bal weg. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Paal! Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bíscaro geeft de bal voor. Kreek is nu in balbezit. Kreek geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Malheiros speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Folgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Folgado krijgt een gele kaart. Álvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Álvarez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Garrincha is nu in balbezit. Płyta onderschept slim de pass. Płyta met een sublieme pass. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... Tupã kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Luiz Felipe Costa da silva 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 19%, Luiz Felipe Costa da silva 81%.
Morabri F.C - Luiz Felipe Costa da silva 6:0