Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luiz Felipe Costa da silva Morabri F.C
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Bot is nu in balbezit. Bot met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Heinzelmann is nu in balbezit. Malheiros rent richting de bal. Heinzelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Morabri F.C 0:1

13e minuut.
Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot speelt de bal door. Próchniak geeft een hoge lob. Rodrigues geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Álvarez de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Tupã bokst de bal weg. Paal! Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Morabri F.C 0:2

17e minuut.
Rodrigues kopt de bal weg. Bot is nu in balbezit. Inworp. Bot met een snelle inworp. Próchniak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Folgado met een harde bal richting middenveld. Nelkowski kopt de bal weg. Álvarez is nu in balbezit. Saganowski is nu in balbezit. Saganowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Próchniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bechara de bal. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... Tupã werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Tupã met een harde bal richting middenveld. Cáceres kopt de bal weg. Heinzelmann heeft problemen om de bal te vangen. Bot is nu in balbezit. Bot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bot rent richting de bal. Bot geeft de bal voor. Klungelig pakt Folgado de bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

38e minuut.
Saganowski met een sublieme pass. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann passt de bal in één keer door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Próchniak controleert de bal met de borst. Próchniak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Malheiros de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saganowski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Morabri F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luiz Felipe Costa da silva 84%, Morabri F.C 16%.
Luiz Felipe Costa da silva - Morabri F.C 0:3

46e minuut.
Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann passt de bal in één keer door. Bot is nu in balbezit. Bot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bot rent richting de bal. Bot passt de bal met de wreef. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rodrigues de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Morabri F.C 0:4

51e minuut.
Fabuloso onderschept slim de pass. Fabuloso speelt de bal door. Saganowski speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Tupã kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suassuna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peixe komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Bot met de inworp. Heinzelmann geeft de bal voor. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bechara is nu in balbezit. Bechara geeft de bal voor. Inworp. Bot met een snelle inworp. Próchniak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Heinzelmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Folgado de bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Tupã probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Heinzelmann passt de bal zonder na te denken. Próchniak rent richting de bal. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. Tupã probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez schiet op doel. Tupã kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Morabri F.C 0:5

88e minuut.
Valter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bot rent richting de bal. Bot geeft de bal voor. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Luiz Felipe Costa da silva - Morabri F.C 0:6

90e minuut.
Bechara met een sublieme pass. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot geeft de bal voor. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luiz Felipe Costa da silva 80%, Morabri F.C 20%.
Luiz Felipe Costa da silva - Morabri F.C 0:6