Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fies do Wel Jampa Boys
Normal Tactiek Padrão
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Gordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Maiolini is nu in balbezit. Jesus onderschept slim de pass. Jesus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Curió onderschept slim de pass. Jesus verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesus onderschept slim de pass. Jesus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Patropi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mattar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fabri de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Fabri rent richting de bal. Fabri met een sublieme pass. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena schiet op doel. Macchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fies do Wel - Jampa Boys 0:1

41e minuut.
do Bem geeft een hoge lob. Inworp. Patropi met een snelle inworp. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fies do Wel 39%, Jampa Boys 61%.
Fies do Wel - Jampa Boys 0:1

82e minuut.
Manso passt de bal in één keer door. Jesus bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió maakt een afschuwelijke overtreding. Curió krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fies do Wel 51%, Jampa Boys 49%.
Fies do Wel - Jampa Boys 0:1