Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Serrano FC Morabri F.C
De volta Tactiek 352
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen good


8e minuut.
Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta passt de bal zonder na te denken. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Jansen rent richting de bal. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot passt de bal zonder na te denken. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lisień rent richting de bal. Macedônio onderschept slim de pass. Macedônio passt de bal in één keer door. Taturana rent richting de bal. Taturana draait met de bal, schiet en ... Rattichieri bokst de bal weg.

24e minuut.
Fabuloso speelt de bal door. Płyta rent richting de bal. Płyta passt de bal zonder na te denken. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jęczeń trapt de bal weg van het doel. Bot rent richting de bal. Bot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień geeft een hoge lob. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann springt en kopt de bal. Jęczeń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bot rent richting de bal. Bot passt de bal met de wreef. Próchniak speelt de bal door. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft de bal voor. Jęczeń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serrano FC 67%, Morabri F.C 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Serrano FC - Morabri F.C 0:0

54e minuut.
Próchniak rent richting de bal. Próchniak geeft de bal voor. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stewart geeft een hoge lob. Inworp. Płyta met de inworp. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Jęczeń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lisień kopt de bal weg. Daar is Machaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisień speelt de bal door. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Próchniak is nu in balbezit. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Stewart is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Jęczeń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Doeltrap. Saganowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Saganowski kopt de bal weg. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. Heinzelmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Serrano FC - Morabri F.C 0:1

80e minuut.
Lisień met een sublieme pass. Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saganowski passt de bal met de wreef. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak draait met de bal, schiet en ... Jęczeń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serrano FC 73%, Morabri F.C 27%.
Serrano FC - Morabri F.C 0:1