Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fies do Wel Los Bagadritos
Normal Tactiek 3-5-2 A
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 37.9
waardeloos Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Simionatto is nu in balbezit. Simionatto passt de bal met de wreef. Powierża is nu in balbezit. Powierża schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mannari probeert naar een medespeler te passen. Powierża is nu in balbezit. Powierża draait met de bal, schiet en ... Colombiano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fies do Wel - Los Bagadritos 0:1

33e minuut.
Masciaro met een sublieme pass. Mannari rent richting de bal. Mardiyanto is nu in balbezit. Mannari rent richting de bal. Mannari schiet op doel. Macchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Powierża springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Macchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Turcato bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza onderschept slim de pass. de Souza geeft een hoge lob. Studen geeft een lange en hoge pass. Daar is Mannari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Studen met een snelle inworp. Powierża rent richting de bal. Powierża geeft een hoge lob. Mannari rent richting de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Chong probeert naar een medespeler te passen. Mardiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Mardiyanto geeft de bal voor. Mannari is nu in balbezit. Mannari schiet op doel. Macchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fies do Wel 84%, Los Bagadritos 16%.
Fies do Wel - Los Bagadritos 0:1

69e minuut.
Powierża passt de bal in één keer door. Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Simionatto verovert de bal door een tackle van achteren. Simionatto passt de bal zonder na te denken. Mattar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Studen rent richting de bal. Studen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mattar is nu in balbezit. Chong met een sublieme pass. Mannari is nu in balbezit. Mannari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fies do Wel - Los Bagadritos 0:2

88e minuut.
Mannari is nu in balbezit. do Bem is nu in balbezit. Mannari verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mannari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Macchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mattar met een sublieme pass. Šuhaj is nu in balbezit. Šuhaj probeert naar een medespeler te passen. Mannari rent richting de bal. Mannari schiet op doel. Macchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fies do Wel - Los Bagadritos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fies do Wel 82%, Los Bagadritos 18%.
Fies do Wel - Los Bagadritos 0:3