Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Bagadritos Fies do Wel
3-5-2 A Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 19
solid Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Mardiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Mardiyanto met een sublieme pass. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari draait met de bal, schiet en ... Macchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Fies do Wel 1:0

3e minuut.
Nietnagel geeft een hoge lob. Garçon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Colombiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannari rent richting de bal. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Macchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Fies do Wel 2:0

6e minuut.
Mardiyanto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mannari de bal. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Turcato rent richting de bal. de Souza verovert de bal door een tackle van achteren. de Souza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mannari de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mardiyanto met een sublieme pass. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel passt de bal met de wreef. Mannari is nu in balbezit. Mannari draait met de bal, schiet en ... Macchi bokst de bal weg. Mannari is nu in balbezit. Mannari draait met de bal, schiet en ... Macchi bokst de bal weg. Nietnagel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Fies do Wel 3:0

13e minuut.
de Souza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardiyanto probeert de bal met de borst te controleren. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari rent richting de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Fies do Wel 4:0

18e minuut.
de Souza passt de bal met de wreef. Mannari rent richting de bal. Mannari probeert naar een medespeler te passen. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mattar rent richting de bal. Mardiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Mardiyanto speelt de bal door. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Souza met een snelle inworp. Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto geeft een hoge lob. Nietnagel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto passt de bal in één keer door. Escudeiro probeert naar een medespeler te passen. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
de Souza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomiczek komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Macchi probeert naar een medespeler te passen. Fabri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cristancho de bal onder controle te krijgen. Jesus verovert de bal door een tackle van achteren. Jesus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Studen rent richting de bal. Studen geeft een lange en hoge pass. Mannari is nu in balbezit. Daar is Mannari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Bagadritos 23%, Fies do Wel 77%.
Los Bagadritos - Fies do Wel 4:0

58e minuut.
Tomiczek met een snelle inworp. Chong is nu in balbezit. Chong geeft de bal voor. Nietnagel springt en kopt de bal. Daar is Mannari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Fies do Wel 5:0

60e minuut.
Escudeiro kopt de bal weg. Mannari heeft problemen om de bal te vangen. Mannari probeert naar een medespeler te passen. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tomiczek speelt de bal door. Mannari is nu in balbezit. Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass. Nietnagel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Fies do Wel 6:0

70e minuut.
Studen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szerencsi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Macchi met een harde bal richting middenveld. Chong kopt de bal weg. Daar is Garçon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannari rent richting de bal. Mannari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Fies do Wel 7:0

75e minuut.
Tomiczek kopt de bal weg. Mannari is nu in balbezit. Mannari passt de bal in één keer door. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Mardiyanto onderschept slim de pass. Mardiyanto speelt de bal door. Šuhaj is nu in balbezit. Šuhaj geeft een lange en hoge pass. Mannari heeft problemen om de bal te vangen. Macchi bokst de bal weg.

87e minuut.
Szerencsi geeft de bal voor. Nietnagel probeert naar een medespeler te passen. Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto draait met de bal, schiet en ... Macchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bagadritos - Fies do Wel 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Bagadritos 24%, Fies do Wel 76%.
Los Bagadritos - Fies do Wel 8:0