Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAJEADO Jampa Boys
Normal Tactiek Padrão
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Vilhena is nu in balbezit. Sorriso rent richting de bal. Vilhena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilhena krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Canindé met een sublieme pass. Manso verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira geeft een hoge lob. Fabri heeft problemen om de bal te vangen. Fabri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Canindé speelt de bal door. Negrão is nu in balbezit. Negrão passt de bal in één keer door. Bode Cego bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode Cego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pinotti rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Patropi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Floriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriano geeft een lange en hoge pass. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap. Mojave maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAJEADO 55%, Jampa Boys 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAJEADO - Jampa Boys 0:0

59e minuut.
Bode Cego probeert naar een medespeler te passen. Daar is Negrão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bode Cego bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Benatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatti passt de bal zonder na te denken. Bode Cego rent richting de bal. Bode Cego schiet op doel. Mojave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - Jampa Boys 1:0

77e minuut.
Manso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Canindé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Manso heeft problemen om de bal te vangen. Canindé is nu in balbezit. Canindé met een sublieme pass. Bode Cego rent richting de bal. Bode Cego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAJEADO 53%, Jampa Boys 47%.
LAJEADO - Jampa Boys 1:0