Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bola de Neve Los Bagadritos
442 Tactiek 3-5-2 A
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 42.3
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
de Souza met een snelle inworp. Mardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:1

6e minuut.
Tanque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Studen met een snelle inworp. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel geeft een hoge lob. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanque is nu in balbezit. Tanque geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Roncatto de bal onder controle te krijgen. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mannari rent richting de bal. Mannari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roncatto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:2

15e minuut.
de Souza speelt de bal door. Mannari rent richting de bal. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari rent richting de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:3

16e minuut.
Šuhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Šuhaj speelt de bal door. Mannari rent richting de bal. Mannari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:4

17e minuut.
Sagaz is nu in balbezit. Mardiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Mardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:5

20e minuut.
Mardiyanto is nu in balbezit. Mardiyanto speelt de bal door. Mannari rent richting de bal. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:6

23e minuut.
Tanque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Studen met de inworp. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel geeft de bal voor. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mannari rent richting de bal. Mannari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:7

27e minuut.
Daar is Mannari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari onderschept slim de pass. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:8

31e minuut.
Mardiyanto onderschept slim de pass. Studen bereikt de bal nog maar net als eerste. Studen met een sublieme pass. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chong rent richting de bal. Chong met een sublieme pass. Mannari is nu in balbezit. Mannari schiet op doel. Roncatto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mannari rent richting de bal. Mannari schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Mannari de bal. Mannari passt de bal zonder na te denken. Tanque rent richting de bal. Nietnagel onderschept slim de pass. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mardiyanto is nu in balbezit. Mardiyanto passt de bal in één keer door. Mannari rent richting de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ... Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bola de Neve 76%, Los Bagadritos 24%.
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:9

48e minuut.
Klungelig pakt Possobom de bal. Cristancho geeft een lange en hoge pass. Daar is Tanque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mannari is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:10

55e minuut.
Mardiyanto geeft een hoge lob. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza speelt de bal door. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gonçalves onderschept slim de pass. Gonçalves geeft de bal voor. de Souza speelt de bal door. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari schiet op doel. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nietnagel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:11

59e minuut.
Šuhaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Nietnagel de bal. Nietnagel geeft de bal voor. Mannari rent richting de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:12

62e minuut.
Studen met een snelle inworp. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel geeft een lange en hoge pass. Mannari rent richting de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Roncatto verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Souza zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Roncatto de bal. Mannari geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza onderschept slim de pass. de Souza speelt de bal door. Mannari rent richting de bal. Mannari geeft een lange en hoge pass. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Šuhaj onderschept slim de pass. Šuhaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Roncatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannari rent richting de bal. Mannari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nietnagel heeft problemen om de bal te vangen. Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto passt de bal zonder na te denken. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Studen is nu in balbezit. Studen probeert naar een medespeler te passen. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Garotinho is nu in balbezit. Chong onderschept slim de pass. Chong probeert naar een medespeler te passen. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
de Souza met een snelle inworp. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncatto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mannari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mannari neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:13

88e minuut.
Šuhaj kopt de bal weg. Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto passt de bal met de wreef. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Souza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nietnagel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bola de Neve 78%, Los Bagadritos 22%.
Bola de Neve - Los Bagadritos 0:13