Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morabri F.C Fies do Wel
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19.7
uitstekend Schieten waardeloos
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Colombiano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Macchi met een harde bal richting middenveld. Próchniak kan de bal niet met de borst controleren. Próchniak passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal met de wreef. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak heeft problemen om de bal te vangen. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 1:0

8e minuut.
Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso geeft de bal voor. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fabuloso verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta rent richting de bal. Płyta passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Macchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Garçon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 2:0

11e minuut.
Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Macchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Macchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 3:0

14e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Bot rent richting de bal. Bot passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Garçon rent richting de bal. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann heeft problemen om de bal te vangen. Heinzelmann schiet op doel. Macchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bot de bal. Bot geeft een hoge lob. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal. Macchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Jesus probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez is nu in balbezit. Próchniak is nu in balbezit. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 4:0

23e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Cáceres met een sublieme pass. Garçon is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 5:0

26e minuut.
Turcato bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta geeft de bal voor. Heinzelmann springt en kopt de bal. Macchi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bot met een sublieme pass. Klungelig pakt Heinzelmann de bal. Heinzelmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Álvarez de bal. Álvarez schiet op doel. Macchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 6:0

34e minuut.
Bot rent richting de bal. Bot passt de bal met de wreef. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Garçon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 7:0

37e minuut.
Lisień speelt de bal door. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simionatto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Álvarez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Álvarez kan niet meer verder spelen. Saganowski komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Heinzelmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colombiano de bal. Saganowski is nu in balbezit. Saganowski draait met de bal, schiet en ... Macchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 8:0

41e minuut.
Jesus speelt de bal door. Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Inworp. Bot met een snelle inworp. Próchniak geeft een lange en hoge pass. Saganowski is nu in balbezit. Saganowski haalt uit met een fantastische trap. Macchi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Heinzelmann geeft een hoge lob. Daar is do Bem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saganowski is nu in balbezit. Saganowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 17%, Fies do Wel 83%.
Morabri F.C - Fies do Wel 9:0

47e minuut.
Płyta kan de bal niet met de borst controleren. Płyta geeft de bal voor. Colombiano kan de bal niet met de borst controleren. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Płyta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann krijgt zijn hoofd ertegen. Macchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 10:0

54e minuut.
Bot verovert de bal door een tackle van achteren. Bot passt de bal in één keer door. Saganowski is nu in balbezit. Saganowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 11:0

57e minuut.
Garçon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płyta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saganowski is nu in balbezit. Saganowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cáceres kopt de bal weg. Colombiano probeert naar een medespeler te passen. Simionatto probeert de bal aan de voet te houden. Saganowski is nu in balbezit. Saganowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 12:0

63e minuut.
Bot passt de bal met de wreef. Heinzelmann is nu in balbezit. Colombiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heinzelmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Heinzelmann neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 13:0

72e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta passt de bal met de wreef. Saganowski rent richting de bal. Saganowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 14:0

76e minuut.
Macchi met een sublieme pass. Saganowski heeft problemen om de bal te vangen. Escudeiro geeft een hoge lob. Bot is nu in balbezit. Bot haalt uit met een fantastische trap. Macchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. Daar is Colombiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Macchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saganowski neemt de hoekschop. Colombiano probeert de bal met de borst te controleren. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bot maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Garçon de bal. Bot rent richting de bal. Bot haalt uit met een fantastische trap. Macchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 15:0

84e minuut.
Mattar is nu in balbezit. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann met een sublieme pass. Bot rent richting de bal. Bot haalt uit met een fantastische trap. Macchi bokst de bal weg.

85e minuut.
Saganowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escudeiro geeft de bal voor. Lisień kopt de bal weg. Bot is nu in balbezit. Bot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Lisień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simionatto is nu in balbezit. Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 16:0

90e minuut.
Saganowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Próchniak geeft een lange en hoge pass. Macchi probeert wanhopig de bal te grijpen. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Fies do Wel 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 17%, Fies do Wel 83%.
Morabri F.C - Fies do Wel 17:0