Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jampa Boys Luiz Felipe Costa da silva
Padrão Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mojave probeert naar een medespeler te passen. Garrincha kopt de bal weg. Daar is da Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutierrez rent richting de bal. Gutierrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Gutierrez onderschept slim de pass. Gutierrez haalt uit met een fantastische trap. Candil probeert de bal aan de voet te houden. Mojave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Luiz Felipe Costa da silva 0:1

45e minuut.
Pereira onderschept slim de pass. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Malheiros is nu in balbezit. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Suassuna geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jampa Boys 59%, Luiz Felipe Costa da silva 41%.
Jampa Boys - Luiz Felipe Costa da silva 0:1

55e minuut.
Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió geeft de bal voor. Daar is Bugs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugs kopt de bal weg. Suassuna is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Luiz Felipe Costa da silva 0:2

60e minuut.
Malheiros is nu in balbezit. Malheiros geeft een lange en hoge pass. Suassuna rent richting de bal. Suassuna schiet op doel. Candil probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Luiz Felipe Costa da silva 0:3

69e minuut.
Rodrigues geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavrado met de inworp. Curió probeert de bal met de borst te controleren. Curió geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jampa Boys 45%, Luiz Felipe Costa da silva 55%.
Jampa Boys - Luiz Felipe Costa da silva 0:3