Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAJEADO maymar
Normal Tactiek TEMPORADA
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 22
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Noronha geeft de bal voor. Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Benatti met een sublieme pass. Bode Cego is nu in balbezit. Bode Cego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Canindé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canindé geeft een lange en hoge pass. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Bode Cego is nu in balbezit. Bode Cego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LAJEADO - maymar 1:0

26e minuut.
Noronha is nu in balbezit. Noronha geeft de bal voor. Pinotti kopt de bal weg. Sõber rent richting de bal. Sõber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAJEADO 29%, maymar 71%.
LAJEADO - maymar 1:0

59e minuut.
Saltitante met een sublieme pass. Floriano is nu in balbezit. Floriano speelt de bal door. Negrão is nu in balbezit. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Noronha met een sublieme pass. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão is nu in balbezit. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Benatti is nu in balbezit. Benatti geeft een lange en hoge pass. Daar is Noronha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bode Cego rent richting de bal. Bode Cego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal met een snelle inworp. Noronha is nu in balbezit. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Negrão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morais komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAJEADO 19%, maymar 81%.
LAJEADO - maymar 1:0