Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maymar LAJEADO
TEMPORADA Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Plutão onderschept slim de pass. Plutão geeft de bal voor. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõber onderschept slim de pass. Sõber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Benatti kopt de bal weg. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benatti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pozobom onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Canindé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bode Cego rent richting de bal. Bode Cego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - LAJEADO 0:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benatti met een snelle inworp. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão onderschept slim de pass. Negrão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maymar 76%, LAJEADO 24%.
maymar - LAJEADO 0:1

48e minuut.
Canindé met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinotti de bal. Pinotti met een sublieme pass. Canindé rent richting de bal. Canindé geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Pezzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal is nu in balbezit. Negrão verovert de bal door een tackle van achteren. Negrão geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - LAJEADO 0:2

54e minuut.
Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noronha is nu in balbezit. Noronha geeft een hoge lob. Saltitante is nu in balbezit. Saltitante geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Saltitante kopt de bal weg. Benatti is nu in balbezit. Benatti passt de bal zonder na te denken. Daar is Saltitante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saltitante geeft een hoge lob. da Guia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maymar 78%, LAJEADO 22%.
maymar - LAJEADO 0:2