Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jampa Boys Morabri F.C
Padrão Tactiek 352
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Próchniak onderschept slim de pass. Próchniak passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel. Mojave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:1

4e minuut.
Lisień speelt de bal door. Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso geeft een hoge lob. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini draait met de bal, schiet en ... Rattichieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gordo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płyta met een snelle inworp. Maiolini rent richting de bal. Próchniak geeft een hoge lob. Mojave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:2

17e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. Maiolini rent richting de bal. Próchniak onderschept slim de pass. Próchniak met een sublieme pass. Płyta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heinzelmann rent richting de bal. Candil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heinzelmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Heinzelmann kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mojave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:3

26e minuut.
Bot is nu in balbezit. Patropi is nu in balbezit. Bot onderschept slim de pass. Bot geeft een hoge lob. Álvarez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Płyta met de inworp. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:4

45e minuut.
Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel. Candil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jampa Boys 79%, Morabri F.C 21%.
Jampa Boys - Morabri F.C 0:4

51e minuut.
Cáceres passt de bal zonder na te denken. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heinzelmann de bal. Heinzelmann schiet op doel. Mojave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:5

53e minuut.
Lisień speelt de bal door. Fabuloso met een sublieme pass. Próchniak speelt de bal door. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Płyta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Álvarez de bal. Álvarez passt de bal in één keer door. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Lavrado rent richting de bal. Płyta onderschept slim de pass. Płyta met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Mojave trapt de bal weg. Płyta kopt de bal weg. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak rent richting de bal. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Mojave bokst de bal weg.

66e minuut.
Fabuloso verovert de bal door een tackle van achteren. Fabuloso geeft een lange en hoge pass. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft de bal voor. Álvarez kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Candil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:6

70e minuut.
Bot met de inworp. Maiolini is nu in balbezit. Lisień onderschept slim de pass. Lisień geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Candil de bal. Mojave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Patropi is nu in balbezit. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot geeft de bal voor. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:7

75e minuut.
Manso geeft de bal voor. Bot rent richting de bal. Bot passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Saganowski komt het veld opgelopen. Mojave trapt de bal weg van het doel. Cáceres kopt de bal weg. Saganowski probeert de bal met de borst te controleren. Saganowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Płyta passt de bal in één keer door. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez geeft de bal voor. Manso heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Płyta passt de bal met de wreef. Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal in één keer door. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Próchniak de bal. Próchniak speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Mojave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:8

88e minuut.
Próchniak met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal in één keer door. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Morabri F.C 0:9

90e minuut.
Manso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opalinha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jampa Boys 81%, Morabri F.C 19%.
Jampa Boys - Morabri F.C 0:9