Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morabri F.C Jampa Boys
352 Tactiek Padrão
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 19.2
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Bot is nu in balbezit. Bot met een sublieme pass. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Mojave werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso speelt de bal door. Lisień speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 1:0

5e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez passt de bal met de wreef. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... Mojave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 2:0

7e minuut.
Pereira controleert de bal met de borst. Álvarez rent richting de bal. Gordo rent richting de bal. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 3:0

11e minuut.
Patropi is nu in balbezit. Bot onderschept slim de pass. Bot met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Próchniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Próchniak geeft een lange en hoge pass. Gordo probeert de bal met de borst te controleren. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Mojave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bot speelt de bal door. Heinzelmann speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 4:0

19e minuut.
Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Mojave bokst de bal weg. Paal!

21e minuut.
Álvarez passt de bal zonder na te denken. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak passt de bal met de wreef. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel. Mojave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 5:0

25e minuut.
Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 6:0

29e minuut.
Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak onderschept slim de pass. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Mojave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 7:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bot met een snelle inworp. Heinzelmann geeft een hoge lob. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cáceres speelt de bal door. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Mojave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bot rent richting de bal. Bot speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Mojave werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 25%, Jampa Boys 75%.
Morabri F.C - Jampa Boys 7:0

46e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Manso bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Mojave bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 8:0

50e minuut.
Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gordo heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Mojave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 9:0

55e minuut.
Mojave trapt de bal weg. Lisień kopt de bal weg. Klungelig pakt Candil de bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Mojave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 10:0

59e minuut.
Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak speelt de bal door. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Mojave werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Próchniak geeft de bal voor. Heinzelmann is nu in balbezit. Klungelig pakt Manso de bal. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... Mojave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bot rent richting de bal. Bot haalt uit met een fantastische trap. Mojave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Valter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manso de bal. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 11:0

64e minuut.
Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres passt de bal met de wreef. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień geeft een lange en hoge pass. Manso rent richting de bal. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Mojave probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 12:0

70e minuut.
Manso geeft een hoge lob. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Mojave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Mojave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 13:0

71e minuut.
Vilhena met een sublieme pass. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini passt de bal in één keer door. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena haalt uit met een fantastische trap. Rattichieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saganowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabri. Cáceres raakt geblesseerd tijdens het duel. Kreek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak passt de bal in één keer door. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann schiet op doel. Mojave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 14:0

87e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Gordo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gordo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Saganowski met een sublieme pass. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Jampa Boys 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 17%, Jampa Boys 83%.
Morabri F.C - Jampa Boys 15:0