Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fies do Wel LAJEADO
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 25
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
do Bem is nu in balbezit. Benatti onderschept slim de pass. Benatti passt de bal met de wreef. Bode Cego is nu in balbezit. Bode Cego schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Jesus rent richting de bal. Fabri is nu in balbezit. Jesus rent richting de bal. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Simionatto verovert de bal door een tackle van achteren. Simionatto probeert naar een medespeler te passen. Colombiano rent richting de bal. Bode Cego bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode Cego haalt uit met een fantastische trap. Macchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Roma rent richting de bal. Roma passt de bal zonder na te denken. Mattar rent richting de bal. Morais onderschept slim de pass. Morais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Benatti met een sublieme pass. Mattar rent richting de bal. Bode Cego onderschept slim de pass. Morais is nu in balbezit. Morais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jesus is nu in balbezit. Floriano onderschept slim de pass. Floriano met een sublieme pass. Morais is nu in balbezit. Morais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Peludinho probeert naar een medespeler te passen. Jesus is nu in balbezit. Fabri rent richting de bal. Jesus is nu in balbezit. Jesus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Roma met een sublieme pass. Morais is nu in balbezit. Mattar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mattar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Morais raakt geblesseerd tijdens het duel. Floriano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bode Cego bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode Cego draait met de bal, schiet en ... Macchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fies do Wel 62%, LAJEADO 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fies do Wel - LAJEADO 0:0

47e minuut.
Pinotti met een snelle inworp. Canindé heeft problemen om de bal te vangen. Escudeiro is nu in balbezit. Canindé onderschept slim de pass. Canindé geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jesus haalt uit met een fantastische trap. Fabri kopt de bal weg. Floriano is nu in balbezit. Jesus verovert de bal door een tackle van achteren. Jesus schiet op doel. Helizenho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fies do Wel 52%, LAJEADO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fies do Wel - LAJEADO 0:0