Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jampa Boys Los Bagadritos
Padrão Tactiek 3-5-2 A
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Curió de bal. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel speelt de bal door. Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mannari kopt de bal weg. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel passt de bal zonder na te denken. Mannari rent richting de bal. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Mojave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Studen is nu in balbezit. Patropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Studen onderschept slim de pass. Studen haalt uit met een fantastische trap. Mannari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:1

10e minuut.
Mannari rent richting de bal. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nietnagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietnagel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:2

11e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto passt de bal met de wreef. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:3

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Souza met de inworp. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chong is nu in balbezit. Mannari is nu in balbezit. Mannari met een sublieme pass. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel draait met de bal, schiet en ... Mojave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mannari rent richting de bal. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Mojave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:4

22e minuut.
Mannari kopt de bal weg. Mardiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass. Daar is Nietnagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietnagel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mojave trapt de bal weg. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannari is nu in balbezit. Mannari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza geeft de bal voor. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:5

32e minuut.
Nietnagel kopt de bal weg. Mannari is nu in balbezit. Mannari heeft problemen om de bal te vangen. Mannari draait met de bal, schiet en ... Mojave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:6

37e minuut.
Mardiyanto speelt de bal door. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza probeert naar een medespeler te passen. Mannari rent richting de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:7

42e minuut.
Mannari rent richting de bal. Mannari passt de bal in één keer door. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel draait met de bal, schiet en ... Mojave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:8

44e minuut.
Humeňanský trapt de bal weg van het doel. de Souza kopt de bal weg. Mardiyanto is nu in balbezit. Mannari heeft problemen om de bal te vangen. Mannari schiet op doel. Mojave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jampa Boys 75%, Los Bagadritos 25%.
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:9

50e minuut.
Mardiyanto passt de bal met de wreef. Candil heeft problemen om de bal te vangen. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari schiet op doel. Mojave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:10

51e minuut.
Mardiyanto rent richting de bal. Mannari rent richting de bal. Mardiyanto rent richting de bal. Mannari is nu in balbezit. Mannari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:11

53e minuut.
Studen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mardiyanto de bal. Mardiyanto passt de bal in één keer door. Mannari rent richting de bal. Mannari draait met de bal, schiet en ... Mojave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pereira rent richting de bal. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Mannari is nu in balbezit. Mardiyanto is nu in balbezit. Mardiyanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Candil rent richting de bal. Candil geeft een hoge lob. Mannari kan de bal niet met de borst controleren. Mannari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mannari de bal. Nietnagel is nu in balbezit. Nietnagel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:12

71e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Masciaro onderschept slim de pass. Masciaro passt de bal in één keer door. Daar is Mannari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Manso trapt de bal weg van het doel. Šuhaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Candil de bal. Mannari onderschept slim de pass. Mannari haalt uit met een fantastische trap. Mojave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Patropi rent richting de bal. Šuhaj rent richting de bal. Šuhaj passt de bal met de wreef. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:13

79e minuut.
Manso geeft een hoge lob. Inworp. Studen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Studen verovert de bal door een tackle van achteren. Studen geeft een hoge lob. Mannari is nu in balbezit. Mannari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:14

83e minuut.
Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nietnagel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Studen met een snel genomen vrije trap. Daar is Candil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannari is nu in balbezit. Mannari schiet op doel. Mojave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
de Souza rent richting de bal. de Souza speelt de bal door. Mannari is nu in balbezit. Mannari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:15

86e minuut.
Nietnagel geeft de bal voor. Klungelig pakt Chong de bal. de Souza speelt de bal door. Mannari heeft problemen om de bal te vangen. Mannari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jampa Boys 86%, Los Bagadritos 14%.
Jampa Boys - Los Bagadritos 0:15