Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morabri F.C maymar
352 Tactiek TEMPORADA
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 22.1
zeer goed Schieten slecht
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Bot rent richting de bal. Noronha geeft de bal voor. Sõber rent richting de bal. Sõber schiet op doel. Rattichieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Próchniak passt de bal in één keer door. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... da Guia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Fabuloso rent richting de bal. Płyta speelt de bal door. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bot rent richting de bal. Noronha verovert de bal door een tackle van achteren. Noronha met een sublieme pass. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Heinzelmann passt de bal zonder na te denken. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot onderschept slim de pass. Bot schiet op doel. da Guia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tatu kopt de bal weg. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann passt de bal in één keer door. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 1:0

18e minuut.
Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 2:0

24e minuut.
Sõber kopt de bal weg. Daar is Próchniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Próchniak speelt de bal door. Bot rent richting de bal. Bot geeft de bal voor. da Guia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 3:0

34e minuut.
Plutão passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. Pozobom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noronha speelt de bal door. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bandeira de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 4:0

35e minuut.
Sõber speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 5:0

43e minuut.
Bot passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann probeert naar een medespeler te passen. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 7%, maymar 93%.
Morabri F.C - maymar 6:0

61e minuut.
Bot rent richting de bal. Bot passt de bal in één keer door. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft de bal voor. Heinzelmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 7:0

64e minuut.
Lisień met een sublieme pass. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 8:0

67e minuut.
Bot onderschept slim de pass. Bot geeft een lange en hoge pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. da Guia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 9:0

70e minuut.
Daar is Bot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bot met een sublieme pass. Próchniak geeft een lange en hoge pass. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 10:0

75e minuut.
Doeltrap. Saganowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Płyta speelt de bal door. Próchniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saganowski draait met de bal, schiet en ... da Guia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 11:0

80e minuut.
Plutão passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bandeira de bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bandeira de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Fabuloso probeert de bal met de borst te controleren. Płyta speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Płyta geeft de bal voor. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Tatu is nu in balbezit. Heinzelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - maymar 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 14%, maymar 86%.
Morabri F.C - maymar 12:0