Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maymar Morabri F.C
TEMPORADA Tactiek 352
33% Balbezit 67%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.2 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Lisień met een sublieme pass. Klungelig pakt Płyta de bal. Płyta passt de bal met de wreef. Bot rent richting de bal. Bot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Heinzelmann passt de bal in één keer door. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann krijgt zijn hoofd ertegen. Tatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bot neemt de hoekschop. Plutão kopt de bal weg. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - Morabri F.C 0:1

19e minuut.
Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Płyta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Noronha verovert de bal door een tackle van achteren. Noronha geeft een hoge lob. Valter probeert naar een medespeler te passen. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann heeft problemen om de bal te vangen. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot draait met de bal, schiet en ... da Guia bokst de bal weg.

27e minuut.
Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Płyta de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass. da Guia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - Morabri F.C 0:2

30e minuut.
Lisień kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidal de bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Pezzi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - Morabri F.C 0:3

32e minuut.
Płyta probeert de bal met de borst te controleren. Plutão rent richting de bal. Płyta verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta geeft een hoge lob. Heinzelmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - Morabri F.C 0:4

41e minuut.
Klungelig pakt Tatu de bal. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann geeft een hoge lob. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... da Guia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kreek probeert naar een medespeler te passen. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso probeert naar een medespeler te passen. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft de bal voor. da Guia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Sõber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreek rent richting de bal. Kreek geeft een lange en hoge pass. Ortiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft de bal voor. Heinzelmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - Morabri F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maymar 86%, Morabri F.C 14%.
maymar - Morabri F.C 0:5

48e minuut.
Ortiz trapt de bal weg van het doel. Daar is Fabuloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõber onderschept slim de pass. Sõber schiet op doel. Rattichieri bokst de bal weg.

52e minuut.
Heinzelmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Płyta de bal. Płyta speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. da Guia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
da Guia met een sublieme pass. Kreek kopt de bal weg. Klungelig pakt Heinzelmann de bal. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - Morabri F.C 0:6

58e minuut.
Bandeira geeft een hoge lob. Kreek met een sublieme pass. Bot is nu in balbezit. Bot geeft de bal voor. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot verovert de bal door een tackle van achteren. Bot passt de bal met de wreef. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. da Guia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heinzelmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - Morabri F.C 0:7

65e minuut.
Bot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Próchniak controleert de bal met de borst. Próchniak met een sublieme pass. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Saganowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Kreek rent richting de bal. Kreek met een sublieme pass. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
maymar - Morabri F.C 0:8

85e minuut.
Próchniak is nu in balbezit. Próchniak passt de bal met de wreef. Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maymar 86%, Morabri F.C 14%.
maymar - Morabri F.C 0:8