Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team4Win FC CRC Bayern de Muleta
Avanço Tactiek Base
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 37.3
redelijk Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İğdeci met een snelle inworp. Calamatta speelt de bal door. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Somalha is nu in balbezit. Haas onderschept slim de pass. Haas probeert naar een medespeler te passen. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara schiet op doel. Taquara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bărbulescu passt de bal met de wreef. Calamatta is nu in balbezit. Hamara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hamara krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco onderschept slim de pass. Barco geeft de bal voor. Haas rent richting de bal. Haas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
do Nascimento is nu in balbezit. Staríček onderschept slim de pass. Staríček geeft een hoge lob. Haas controleert de bal met de borst. Haas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Barco onderschept slim de pass. Donets geeft de bal voor. Ulveczki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Staríček passt de bal in één keer door. Haas heeft problemen om de bal te vangen. Somalha is nu in balbezit. Haas onderschept slim de pass. Haas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hamara geeft een lange en hoge pass. Ulveczki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haas is nu in balbezit. Haas draait met de bal, schiet en ... Taquara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - CRC Bayern de Muleta 0:1

35e minuut.
do Nascimento rent richting de bal. Staríček verovert de bal door een tackle van achteren. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Donets probeert naar een medespeler te passen. Staríček met een sublieme pass. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - CRC Bayern de Muleta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 51%, CRC Bayern de Muleta 49%.
Team4Win FC - CRC Bayern de Muleta 0:2

49e minuut.
Staríček speelt de bal door. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar onderschept slim de pass. Koczar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets probeert naar een medespeler te passen. Staríček heeft problemen om de bal te vangen. Staríček geeft de bal voor. Haas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Dučić de bal. Udreanu is nu in balbezit. İğdeci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İğdeci krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Barco geeft een hoge lob. Staríček speelt de bal door. Ulveczki heeft problemen om de bal te vangen. Hamara rent richting de bal. Hamara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - CRC Bayern de Muleta 0:3

87e minuut.
Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon geeft een hoge lob. İğdeci onderschept slim de pass. Norueguês bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - CRC Bayern de Muleta 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 38%, CRC Bayern de Muleta 62%.
Team4Win FC - CRC Bayern de Muleta 1:3