Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRC Bayern de Muleta Team4Win FC
Base Tactiek Avanço
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.3 gemiddelde waardering 44.3
zwak Schieten goed
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Ulveczki passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Lloreda onderschept slim de pass. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. Lafond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Team4Win FC 0:1

10e minuut.
Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki met een sublieme pass. Cantarella is nu in balbezit. Cantarella haalt uit met een fantastische trap. Ulveczki probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Pomarańczawski geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calamatta zal de hoekschop nemen. Verhelst kopt de bal weg. Lafond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lloreda is nu in balbezit. Lloreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Team4Win FC 0:2

22e minuut.
Rucki passt de bal zonder na te denken. Somalha is nu in balbezit. Somalha geeft de bal voor. Verhelst controleert de bal met de borst. Pomarańczawski geeft een hoge lob. Lafond bokst de bal weg.

38e minuut.
Barco probeert de bal met de borst te controleren. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Barco ... Strafschop! Barco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 67%, Team4Win FC 33%.
CRC Bayern de Muleta - Team4Win FC 0:2

46e minuut.
Barco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dučić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calamatta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski geeft de bal voor. Sukur geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 68%, Team4Win FC 32%.
CRC Bayern de Muleta - Team4Win FC 0:2