Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunaticos do rock S.E. Barreto
ataque novo Tactiek SEB
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 41.7
redelijk Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Van Laere geeft een lange en hoge pass. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ruppert de bal. Ruppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - S.E. Barreto 0:1

6e minuut.
Van Laere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirata probeert naar een medespeler te passen. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. Costa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pirata zal de hoekschop nemen. Daar is Coxinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pratto heeft problemen om de bal te vangen. Pratto passt de bal met de wreef. Francavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade onderschept slim de pass. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Morgado rent richting de bal. Morgado passt de bal in één keer door. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade draait met de bal, schiet en ... Francavilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sabelli rent richting de bal. Sabelli geeft een lange en hoge pass. Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oliver raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ventura komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Dosmanbetov rent richting de bal. Dosmanbetov passt de bal zonder na te denken. Włochyński rent richting de bal. Włochyński draait met de bal, schiet en ... Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - S.E. Barreto 0:2

37e minuut.
Dosmanbetov met een sublieme pass. Østenstad rent richting de bal. Østenstad geeft de bal voor. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - S.E. Barreto 0:3

38e minuut.
Pratto rent richting de bal. Ruppert verovert de bal door een tackle van achteren. Szucki is nu in balbezit. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli is nu in balbezit. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Natividade is nu in balbezit. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Török bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunaticos do rock 63%, S.E. Barreto 37%.
Lunaticos do rock - S.E. Barreto 0:3

48e minuut.
Sabelli geeft een hoge lob. Østenstad kopt de bal weg. de Frontin heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klink heeft problemen om de bal te vangen. de Frontin is nu in balbezit. Włochyński onderschept slim de pass. Włochyński schiet op doel. Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński passt de bal in één keer door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - S.E. Barreto 0:4

67e minuut.
Włochyński verovert de bal door een tackle van achteren. Włochyński probeert naar een medespeler te passen. Birlic rent richting de bal. Ruppert verovert de bal door een tackle van achteren. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - S.E. Barreto 0:5

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pessi neemt de hoekschop. Louzon speelt de bal door. Natividade is nu in balbezit. Natividade geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dosmanbetov met de inworp. Østenstad met een sublieme pass. Daar is Ruppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włochyński rent richting de bal. Włochyński draait met de bal, schiet en ... Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dosmanbetov is nu in balbezit. Dosmanbetov geeft een lange en hoge pass. Daar is Ruppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włochyński rent richting de bal. Włochyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert met een sublieme pass. Daar is Østenstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østenstad draait met de bal, schiet en ... Klink probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pirata met een snelle inworp. Ruppert rent richting de bal. de Frontin rent richting de bal. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - S.E. Barreto 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunaticos do rock 55%, S.E. Barreto 45%.
Lunaticos do rock - S.E. Barreto 0:6