Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E. Barreto CRC Bayern de Muleta
SEB Tactiek Base
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 39
good Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


17e minuut.
Staríček is nu in balbezit. Staríček passt de bal zonder na te denken. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets rent richting de bal. Donets haalt uit met een fantastische trap. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Donets geeft een hoge lob. Klungelig pakt Francavilla de bal. Škugor rent richting de bal. Škugor draait met de bal, schiet en ... Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - CRC Bayern de Muleta 0:1

22e minuut.
Sabelli rent richting de bal. Sabelli geeft een lange en hoge pass. Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sabelli met een sublieme pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea speelt de bal door. Škugor rent richting de bal. Škugor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hamara is nu in balbezit. Hamara geeft de bal voor. Francavilla heeft problemen om de bal te vangen. Donets is nu in balbezit. Donets haalt uit met een fantastische trap. Török bokst de bal weg. Louzon heeft problemen om de bal te vangen. Škugor bereikt de bal nog maar net als eerste. Škugor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cârstea geeft de bal voor. Sabelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Donets speelt de bal door. Staríček is nu in balbezit. Staríček passt de bal met de wreef. Škugor heeft problemen om de bal te vangen. Škugor schiet op doel. Török bokst de bal weg. Francavilla rent richting de bal. Francavilla geeft een hoge lob. Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea onderschept slim de pass. Cârstea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 59%, CRC Bayern de Muleta 41%.
S.E. Barreto - CRC Bayern de Muleta 0:1

48e minuut.
Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński speelt de bal door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Lafond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.E. Barreto - CRC Bayern de Muleta 1:1

56e minuut.
Louzon geeft de bal voor. Dosmanbetov is nu in balbezit. Rucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rucki krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lafond trapt de bal weg van het doel. Sabelli kopt de bal weg. Brama rent richting de bal. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hamara onderschept slim de pass. Hamara met een sublieme pass. Škugor rent richting de bal. Škugor draait met de bal, schiet en ... Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - CRC Bayern de Muleta 1:2

82e minuut.
Dosmanbetov geeft een lange en hoge pass. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włochyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Włochyński kan niet meer verder spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Østenstad neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Østenstad de bal. Østenstad schiet op doel. Lafond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.E. Barreto - CRC Bayern de Muleta 2:2

87e minuut.
Francavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Francavilla passt de bal in één keer door. Verhelst rent richting de bal. Ruppert verovert de bal door een tackle van achteren. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 47%, CRC Bayern de Muleta 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.E. Barreto - CRC Bayern de Muleta 2:2