Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRC Bayern de Muleta S.E. Barreto
Base Tactiek SEB
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


11e minuut.
Hamara is nu in balbezit. Hamara passt de bal in één keer door. Donets met een sublieme pass. Daar is Való, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Való schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Van Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets passt de bal zonder na te denken. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jurasz verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasz passt de bal in één keer door. Való rent richting de bal. Való haalt uit met een fantastische trap. Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - S.E. Barreto 1:0

26e minuut.
Wider met een snelle inworp. Dosmanbetov rent richting de bal. Dosmanbetov met een sublieme pass. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lafond met een sublieme pass. Való kopt de bal weg. Hamara is nu in balbezit. Hamara draait met de bal, schiet en ... Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Staríček met een snelle inworp. Hamara speelt de bal door. Való is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hamara neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Való passt de bal zonder na te denken. Staríček is nu in balbezit. Staríček passt de bal zonder na te denken. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - S.E. Barreto 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 49%, S.E. Barreto 51%.
CRC Bayern de Muleta - S.E. Barreto 2:0

53e minuut.
Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Østenstad verovert de bal door een tackle van achteren. Østenstad geeft een lange en hoge pass. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Való passt de bal zonder na te denken. Jurasz probeert naar een medespeler te passen. Hamara is nu in balbezit. Hamara draait met de bal, schiet en ... Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - S.E. Barreto 3:0

57e minuut.
Rucki geeft een lange en hoge pass. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Való is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Való neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - S.E. Barreto 4:0

76e minuut.
Staríček probeert naar een medespeler te passen. Hamara rent richting de bal. Hamara passt de bal met de wreef. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Donets onderschept slim de pass. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz probeert naar een medespeler te passen. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való draait met de bal, schiet en ... Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Donets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - S.E. Barreto 5:0

84e minuut.
Staríček verovert de bal door een tackle van achteren. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad begaat een overtreding. Østenstad krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jurasz probeert naar een medespeler te passen. Donets rent richting de bal. Donets geeft een lange en hoge pass. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Louzon is nu in balbezit. Daar is Donets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets passt de bal zonder na te denken. Való rent richting de bal. Való schiet op doel. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 49%, S.E. Barreto 51%.
CRC Bayern de Muleta - S.E. Barreto 5:0