Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team4Win FC Lunaticos do rock
Avanço Tactiek ataque novo
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 32.7
good Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Morton met een sublieme pass. de Frontin rent richting de bal. Lloreda onderschept slim de pass. Lloreda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Coxinha geeft een lange en hoge pass. Natividade kopt de bal weg. Somalha heeft problemen om de bal te vangen. Pratto is nu in balbezit. Pratto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Inworp. Calamatta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu schiet op doel. Costa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Lunaticos do rock 1:0

23e minuut.
Bărbulescu probeert de bal met de borst te controleren. Bărbulescu geeft een hoge lob. Lloreda probeert de bal met de borst te controleren. Lloreda schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Frontin de bal onder controle te krijgen. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Udreanu de bal. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu probeert de bal met de borst te controleren. Udreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bărbulescu met een sublieme pass. Pomarańczawski rent richting de bal. Pomarańczawski passt de bal met de wreef. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda schiet op doel. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
de Frontin rent richting de bal. de Frontin geeft een lange en hoge pass. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki geeft een hoge lob. Udreanu controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto speelt de bal door. Natividade is nu in balbezit. Natividade schiet op doel. Gigantelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is do Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Nascimento geeft een hoge lob. Klink is nu in balbezit. Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Costa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Lunaticos do rock 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 47%, Lunaticos do rock 53%.
Team4Win FC - Lunaticos do rock 2:0

52e minuut.
Klink geeft een lange en hoge pass. Daar is Oliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Nascimento geeft de bal voor. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pomarańczawski met een sublieme pass. Lloreda is nu in balbezit. Lloreda passt de bal in één keer door. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
de Frontin passt de bal zonder na te denken. Natividade is nu in balbezit. Ulveczki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulveczki krijgt een gele kaart. Natividade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morgado wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Pratto de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klink onderschept slim de pass. Klink geeft een hoge lob. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki geeft een lange en hoge pass. Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gigantelli met een sublieme pass. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu speelt de bal door. Lloreda is nu in balbezit. Lloreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu geeft een hoge lob. Coxinha is nu in balbezit. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu schiet op doel. Costa bokst de bal weg.

87e minuut.
Szucki passt de bal in één keer door. Pratto rent richting de bal. Pratto met een sublieme pass. Natividade rent richting de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Gigantelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 42%, Lunaticos do rock 58%.
Team4Win FC - Lunaticos do rock 2:0