Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RacingSG Ureia
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Dalpont rent richting de bal. Dalpont passt de bal in één keer door. Mattar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattar haalt uit met een fantastische trap. Mourão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Ureia 0:1

26e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Fabre speelt de bal door. Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattar verovert de bal door een tackle van achteren. Mattar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RacingSG 56%, Ureia 44%.
RacingSG - Ureia 0:1

53e minuut.
Zureta verovert de bal door een tackle van achteren. Zureta speelt de bal door. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattar is nu in balbezit. Mattar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Ureia 0:2

61e minuut.
de Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. de Carvalho passt de bal zonder na te denken. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel. Mello de Andrade springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pereira Lino geeft de bal voor. Lang is nu in balbezit. Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RacingSG 39%, Ureia 61%.
RacingSG - Ureia 0:2