Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team4Win FC S.E. Barreto
Avanço Tactiek SEB
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 41.4
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pirata met een sublieme pass. Sukur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Rigon rent richting de bal. Pirata onderschept slim de pass. Pirata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruppert de bal. Ruppert schiet op doel. Taquara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal in één keer door. Rigon heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sukur bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad onderschept slim de pass. Østenstad probeert naar een medespeler te passen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Somalha geeft een hoge lob. Inworp. Dosmanbetov met de inworp. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ruppert passt de bal met de wreef. Østenstad is nu in balbezit. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. Taquara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dosmanbetov onderschept slim de pass. Dosmanbetov passt de bal in één keer door. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - S.E. Barreto 0:1

32e minuut.
Udreanu is nu in balbezit. Udreanu passt de bal in één keer door. Francavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês verovert de bal door een tackle van achteren. Norueguês haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Pomarańczawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Francavilla is nu in balbezit. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 57%, S.E. Barreto 43%.
Team4Win FC - S.E. Barreto 0:1

46e minuut.
Calamatta met de inworp. Sukur geeft een hoge lob. Francavilla heeft problemen om de bal te vangen. Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu geeft een lange en hoge pass. Paal!

53e minuut.
Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal in één keer door. Pirata speelt de bal door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ruppert kopt de bal weg. Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal in één keer door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Pomarańczawski met de inworp. Sabelli is nu in balbezit. Bărbulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bărbulescu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ruppert rent richting de bal. Sukur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruppert raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabelli met een snel genomen vrije trap. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês verovert de bal door een tackle van achteren. Norueguês probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu geeft de bal voor. Paal! Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udreanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team4Win FC - S.E. Barreto 1:1

68e minuut.
Sukur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sabelli probeert naar een medespeler te passen. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Bărbulescu passt de bal in één keer door. Calamatta is nu in balbezit. Van Laere is nu in balbezit. Calamatta verovert de bal door een tackle van achteren. Calamatta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dosmanbetov is nu in balbezit. Dosmanbetov passt de bal met de wreef. Somalha onderschept slim de pass. Østenstad rent richting de bal. Østenstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pirata rent richting de bal. Pirata geeft een hoge lob. Ulveczki kopt de bal weg. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - S.E. Barreto 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 58%, S.E. Barreto 42%.
Team4Win FC - S.E. Barreto 1:2