Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRC Bayern de Muleta Lunaticos do rock
Base Tactiek ataque novo
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 31.8
good Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen average


6e minuut.
Klungelig pakt Coxinha de bal. Donets probeert naar een medespeler te passen. Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela draait met de bal, schiet en ... Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Lunaticos do rock 1:0

10e minuut.
Birlic speelt de bal door. Daar is Staríček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Remela rent richting de bal. Remela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink geeft een lange en hoge pass. Donets met een sublieme pass. Daar is Remela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Staríček geeft een hoge lob. Remela is nu in balbezit. de Frontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela onderschept slim de pass. Remela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cârstea kopt de bal weg. Daar is Klink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remela is nu in balbezit. Remela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Donets rent richting de bal. Donets probeert naar een medespeler te passen. Remela is nu in balbezit. Remela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Staríček is nu in balbezit. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Remela is nu in balbezit. Remela geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Szucki geeft de bal voor. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade verovert de bal door een tackle van achteren. Natividade schiet op doel. Lafond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CRC Bayern de Muleta - Lunaticos do rock 1:1

28e minuut.
Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki passt de bal met de wreef. Natividade rent richting de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Verhelst onderschept slim de pass. Verhelst geeft een lange en hoge pass. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela onderschept slim de pass. Remela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Brama speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea geeft een lange en hoge pass. Hamara probeert de bal met de borst te controleren. Hamara schiet op doel. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klink heeft problemen om de bal te vangen. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček onderschept slim de pass. Staríček geeft de bal voor. Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Lunaticos do rock 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 38%, Lunaticos do rock 62%.
CRC Bayern de Muleta - Lunaticos do rock 2:1

50e minuut.
Cârstea geeft een lange en hoge pass. Daar is de Frontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Birlic met een sublieme pass. Ventura heeft problemen om de bal te vangen. Staríček met een sublieme pass. Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Lunaticos do rock 3:1

53e minuut.
Pratto probeert naar een medespeler te passen. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela verovert de bal door een tackle van achteren. Remela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Donets geeft een hoge lob. Daar is de Frontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamara is nu in balbezit. Hamara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Lunaticos do rock 4:1

63e minuut.
Cârstea passt de bal zonder na te denken. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Donets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rucki geeft een hoge lob. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara met een sublieme pass. Klungelig pakt Remela de bal. Remela haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets onderschept slim de pass. Donets schiet op doel. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets haalt uit met een fantastische trap. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Staríček de bal. Staríček geeft een hoge lob. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets schiet op doel. Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hamara kopt de bal weg. Cârstea rent richting de bal. Cârstea geeft een hoge lob. Remela rent richting de bal. Remela draait met de bal, schiet en ... Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 37%, Lunaticos do rock 63%.
CRC Bayern de Muleta - Lunaticos do rock 4:1