Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekueru FBPA RacingSG
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Campanella met een sublieme pass. Guerino is nu in balbezit. Dalpont bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino onderschept slim de pass. Guerino schiet op doel. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Guerino verovert de bal door een tackle van achteren. Guerino haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt da Silva de bal. Campanella is nu in balbezit. Campanella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - RacingSG 1:0

28e minuut.
Pereira Alves met een sublieme pass. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva begaat een overtreding. da Silva krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereira Alves met een snelle inworp. Campanella probeert naar een medespeler te passen. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - RacingSG 2:0

40e minuut.
Campanella is nu in balbezit. Campanella passt de bal zonder na te denken. da Silva rent richting de bal. Guerino onderschept slim de pass. Guerino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekueru FBPA 30%, RacingSG 70%.
Bekueru FBPA - RacingSG 2:0

51e minuut.
Pereira Alves haalt uit met een fantastische trap. Marcelino kopt de bal weg. Klungelig pakt Campanella de bal. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - RacingSG 3:0

83e minuut.
Google da Silva met de inworp. Pereira Alves rent richting de bal. Pereira Alves geeft een hoge lob. Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - RacingSG 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekueru FBPA 42%, RacingSG 58%.
Bekueru FBPA - RacingSG 4:0