Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ureia CRC Bayern de Muleta
442 Tactiek Base
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


12e minuut.
Hamara met een sublieme pass. Staríček is nu in balbezit. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Donets is nu in balbezit. Donets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fabre passt de bal in één keer door. Hamara is nu in balbezit. Hamara met een sublieme pass. Duoduo rent richting de bal. Duoduo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:1

23e minuut.
Staríček rent richting de bal. Staríček passt de bal met de wreef. Hamara met een sublieme pass. Duoduo rent richting de bal. Duoduo schiet op doel. Medalha bokst de bal weg.

28e minuut.
Donets is nu in balbezit. Donets speelt de bal door. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:2

30e minuut.
Cârstea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donets is nu in balbezit. Donets met een sublieme pass. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara geeft de bal voor. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Duoduo de bal. Duoduo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:3

33e minuut.
Jobim kopt de bal weg. Donets rent richting de bal. Donets speelt de bal door. Klungelig pakt Duoduo de bal. Duoduo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Staríček onderschept slim de pass. Staríček met een sublieme pass. Daar is Donets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets geeft een hoge lob. Duoduo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cârstea met een sublieme pass. Donets heeft problemen om de bal te vangen. Duoduo rent richting de bal. Duoduo schiet op doel. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:4

43e minuut.
Hamara heeft problemen om de bal te vangen. Hamara passt de bal zonder na te denken. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo haalt uit met een fantastische trap. Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ureia 80%, CRC Bayern de Muleta 20%.
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:5

46e minuut.
Cârstea geeft de bal voor. Daar is Hamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:6

47e minuut.
Mattar rent richting de bal. Mattar passt de bal in één keer door. Donets rent richting de bal. Donets geeft een lange en hoge pass. Hamara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:7

50e minuut.
Hamara rent richting de bal. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo haalt uit met een fantastische trap. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:8

54e minuut.
Rucki geeft een lange en hoge pass. Chulapa is nu in balbezit. Donets onderschept slim de pass. Donets schiet op doel. Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Fabre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamara is nu in balbezit. Hamara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:9

57e minuut.
Rucki geeft een hoge lob. Duoduo rent richting de bal. Fabre bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo onderschept slim de pass. Duoduo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hamara geeft de bal voor. Minholi is nu in balbezit. Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstea geeft een lange en hoge pass. Duoduo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:10

64e minuut.
Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal zonder na te denken. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo schiet op doel. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:11

66e minuut.
Fabre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duoduo rent richting de bal. Duoduo draait met de bal, schiet en ... Medalha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hamara met een snelle inworp. Staríček is nu in balbezit. Staríček passt de bal in één keer door. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:12

76e minuut.
Hamara verovert de bal door een tackle van achteren. Hamara met een sublieme pass. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Donets is nu in balbezit. Donets met een sublieme pass. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:13

88e minuut.
Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara heeft problemen om de bal te vangen. Hamara passt de bal in één keer door. Duoduo heeft problemen om de bal te vangen. Duoduo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ureia 83%, CRC Bayern de Muleta 17%.
Ureia - CRC Bayern de Muleta 0:14