Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRC Bayern de Muleta Ureia
Base Tactiek 442
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 22
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Hamara rent richting de bal. Hamara passt de bal met de wreef. Való is nu in balbezit. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Staríček passt de bal zonder na te denken. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets probeert naar een medespeler te passen. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Donets probeert naar een medespeler te passen. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabre krijgt een gele kaart. Hamara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cârstea neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lazzarotti speelt de bal door. Daar is Deotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staríček maakt een afschuwelijke overtreding. Staríček krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Jobim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara onderschept slim de pass. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Doeltrap. Medalha trapt de bal weg van het doel. Brama kopt de bal weg. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Való is nu in balbezit. Chulapa rent richting de bal. Való onderschept slim de pass. Való schiet op doel. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Ureia 1:0

29e minuut.
Hamara met de inworp. Staríček bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček passt de bal zonder na te denken. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jobim de bal. Való rent richting de bal. Való schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Donets met een snelle inworp. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea passt de bal met de wreef. Hamara rent richting de bal. Hamara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Ureia 2:0

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Lazzarotti de bal onder controle te krijgen. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hamara zal de hoekschop nemen. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Ureia 3:0

37e minuut.
Hamara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea speelt de bal door. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Donets is nu in balbezit. Donets met een sublieme pass. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Ureia 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 32%, Ureia 68%.
CRC Bayern de Muleta - Ureia 4:0

51e minuut.
Lazzarotti geeft een hoge lob. Daar is Szakál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattar schiet op doel. Lafond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Ureia 4:1

52e minuut.
Staríček rent richting de bal. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Klungelig pakt Hamara de bal. Hamara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jobim geeft een lange en hoge pass. Staríček is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deotti. Staríček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Brama rent richting de bal. Deotti maakt een afschuwelijke overtreding. Brama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brama zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Donets passt de bal met de wreef. Való rent richting de bal. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamara schiet op doel. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamara heeft problemen om de bal te vangen. Hamara schiet op doel. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Jobim de bal. Cârstea rent richting de bal. Való is nu in balbezit. Való haalt uit met een fantastische trap. Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. de Carvalho geeft de bal voor. Deotti is nu in balbezit. Staríček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Staríček krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Való rent richting de bal. Fabre is nu in balbezit. Való tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Való krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Rucki de bal. Minholi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Brama de bal onder controle te krijgen. Mattar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattar schiet op doel. Lafond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hamara rent richting de bal. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Való rent richting de bal. Való schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Ureia 5:1

86e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Brama verovert de bal door een tackle van achteren. Brama passt de bal in één keer door. Donets probeert naar een medespeler te passen. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Ureia 6:1

90e minuut.
Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Hamara rent richting de bal. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Ureia 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 34%, Ureia 66%.
CRC Bayern de Muleta - Ureia 7:1