Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team4Win FC Bekueru FBPA
Avanço Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 20.8
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sukur met een sublieme pass. Daar is Calamatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calamatta probeert naar een medespeler te passen. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Calamatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calamatta met een sublieme pass. Leonês probeert naar een medespeler te passen. Lloreda rent richting de bal. Lloreda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 1:0

12e minuut.
Sukur kopt de bal weg. Calamatta rent richting de bal. Google da Silva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Google da Silva krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sukur probeert naar een medespeler te passen. Leonês heeft problemen om de bal te vangen. Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Gerônimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 2:0

18e minuut.
Calamatta met de inworp. Bărbulescu speelt de bal door. Lloreda is nu in balbezit. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 3:0

31e minuut.
Google da Silva geeft een hoge lob. Rigon geeft de bal voor. Lloreda rent richting de bal. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 4:0

35e minuut.
Leonês verovert de bal door een tackle van achteren. Gregório controleert de bal met de borst. Gregório geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pomarańczawski de bal onder controle te krijgen. Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Pomarańczawski met een snelle inworp. Klungelig pakt Bărbulescu de bal. Bărbulescu geeft de bal voor. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calamatta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 5:0

39e minuut.
Udreanu passt de bal in één keer door. Calamatta rent richting de bal. Calamatta probeert naar een medespeler te passen. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 6:0

44e minuut.
Bărbulescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Calamatta de bal. Calamatta probeert naar een medespeler te passen. Lloreda rent richting de bal. Lloreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 24%, Bekueru FBPA 76%.
Team4Win FC - Bekueru FBPA 6:0

50e minuut.
Klungelig pakt Bărbulescu de bal. Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel. Leonês probeert de bal aan de voet te houden. Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Lessa Brandão probeert de bal aan de voet te houden. Sukur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukur passt de bal in één keer door. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda draait met de bal, schiet en ... Gerônimo bokst de bal weg. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 7:0

60e minuut.
Bărbulescu geeft een hoge lob. Fernandes de Souza kopt de bal weg. Gregório probeert de bal aan de voet te houden. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Leonês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lloreda geeft een lange en hoge pass. Calamatta rent richting de bal. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Lloreda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 8:0

64e minuut.
Lloreda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campanella. Lloreda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sukur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Udreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Fernandes de Souza de bal. Lloreda rent richting de bal. Lloreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 9:0

66e minuut.
Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu met een sublieme pass. Lloreda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 10:0

71e minuut.
Pomarańczawski onderschept slim de pass. Pomarańczawski met een sublieme pass. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloreda rent richting de bal. Lloreda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Calamatta probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pereira Alves met de inworp. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu met een sublieme pass. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 11:0

76e minuut.
Bărbulescu passt de bal in één keer door. Pomarańczawski met een sublieme pass. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel. Leonês probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Calamatta geeft een hoge lob. Google da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda draait met de bal, schiet en ... Gerônimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 12:0

82e minuut.
Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Sukur probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu probeert de bal aan de voet te houden. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Calamatta rent richting de bal. Calamatta geeft een hoge lob. Gregório heeft problemen om de bal te vangen. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Leonês bereikt de bal nog maar net als eerste. Calamatta onderschept slim de pass. Calamatta geeft een hoge lob. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Leonês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerônimo bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Bekueru FBPA 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 17%, Bekueru FBPA 83%.
Team4Win FC - Bekueru FBPA 13:0