Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E. Barreto RacingSG
SEB Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 17.9
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Dosmanbetov rent richting de bal. Dosmanbetov geeft een hoge lob. Østenstad rent richting de bal. Østenstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 1:0

8e minuut.
Torresmo probeert de bal aan de voet te houden. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert passt de bal in één keer door. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 2:0

10e minuut.
Van Laere geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mello de Andrade met de inworp. Picles rent richting de bal. Picles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Picles kopt de bal weg. Dosmanbetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino maakt een afschuwelijke overtreding. Dosmanbetov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dosmanbetov kan niet meer verder spelen.

18e minuut.
Sabelli speelt de bal door. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider geeft de bal voor. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pereira Lino is nu in balbezit. Østenstad verovert de bal door een tackle van achteren. Østenstad passt de bal met de wreef. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Sabelli de bal. Sabelli geeft een hoge lob. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Mourão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 3:0

25e minuut.
Wider probeert naar een medespeler te passen. Pirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirata probeert naar een medespeler te passen. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mourão probeert naar een medespeler te passen. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad speelt de bal door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 4:0

28e minuut.
Włochyński speelt de bal door. Pirata is nu in balbezit. Pirata passt de bal zonder na te denken. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Mourão bokst de bal weg.

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pirata zal de hoekschop nemen. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Østenstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 5:0

30e minuut.
Pirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirata passt de bal met de wreef. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 6:0

32e minuut.
Østenstad speelt de bal door. Dalpont probeert naar een medespeler te passen. Pereira Lino is nu in balbezit. Østenstad rent richting de bal. Østenstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dalpont passt de bal zonder na te denken. Torresmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert draait met de bal, schiet en ... da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Török speelt de bal door. Włochyński kopt de bal weg. Østenstad is nu in balbezit. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Mourão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 7:0

41e minuut.
Torresmo rent richting de bal. Pirata onderschept slim de pass. Pirata speelt de bal door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Pirata de bal. Pirata geeft een hoge lob. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 8:0

45e minuut.
Włochyński met een sublieme pass. Daar is Østenstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østenstad passt de bal met de wreef. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 27%, RacingSG 73%.
S.E. Barreto - RacingSG 8:0

47e minuut.
Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marcelino de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pirata neemt de hoekschop. Włochyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pirata geeft de bal voor. Sabelli rent richting de bal. Włochyński speelt de bal door. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński geeft de bal voor. da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Østenstad passt de bal zonder na te denken. Ruppert is nu in balbezit. da Silva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! da Silva krijgt een gele kaart. Ruppert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ruppert neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 9:0

71e minuut.
Török onderschept slim de pass. Török geeft de bal voor. Marcelino heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mourão trapt de bal weg. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad probeert naar een medespeler te passen. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 10:0

87e minuut.
Torresmo met de inworp. Van Laere geeft een lange en hoge pass. Ruppert controleert de bal met de borst. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Mourão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - RacingSG 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 23%, RacingSG 77%.
S.E. Barreto - RacingSG 11:0