Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ureia Team4Win FC
442 Tactiek Avanço
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 44.1
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Bărbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minholi. Minholi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Calamatta is nu in balbezit. Pelágio verovert de bal door een tackle van achteren. Pelágio geeft de bal voor. Lloreda rent richting de bal. Lloreda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Jobim verovert de bal door een tackle van achteren. de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho geeft de bal voor. Udreanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rigon met een sublieme pass. Pomarańczawski heeft problemen om de bal te vangen. Pomarańczawski passt de bal met de wreef. Lloreda rent richting de bal. Lloreda schiet op doel. Medalha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sukur rent richting de bal. Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chulapa de bal onder controle te krijgen. Medalha bokst de bal weg. Lloreda rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bărbulescu speelt de bal door. Udreanu probeert naar een medespeler te passen. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda schiet op doel. Jobim probeert de bal aan de voet te houden. Medalha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Team4Win FC 0:1

36e minuut.
Calamatta met de inworp. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udreanu geeft een lange en hoge pass. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pomarańczawski zal de hoekschop nemen. Lloreda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Team4Win FC 0:2

43e minuut.
Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabre rent richting de bal. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu schiet op doel. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Team4Win FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ureia 67%, Team4Win FC 33%.
Ureia - Team4Win FC 0:3

49e minuut.
Sukur met een sublieme pass. Pomarańczawski heeft problemen om de bal te vangen. Pomarańczawski speelt de bal door. Lloreda rent richting de bal. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Somalha speelt de bal door. do Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. do Nascimento passt de bal zonder na te denken. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda schiet op doel. Medalha bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Inworp. Pomarańczawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukur geeft een lange en hoge pass. Lloreda maakt een snoekduik en kopt de bal. Medalha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Udreanu kan de bal niet met de borst controleren. Chulapa is nu in balbezit. Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Team4Win FC 0:4

65e minuut.
Udreanu passt de bal in één keer door. do Nascimento is nu in balbezit. Lazzarotti begaat een overtreding. Lazzarotti krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Calamatta is nu in balbezit. Calamatta passt de bal zonder na te denken. Udreanu is nu in balbezit. Lloreda rent richting de bal. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Team4Win FC 0:5

69e minuut.
Ulveczki met een sublieme pass. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Calamatta is nu in balbezit. Calamatta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lloreda rent richting de bal. Lloreda speelt de bal door. Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Calamatta rent richting de bal. Calamatta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Team4Win FC 0:6

79e minuut.
do Nascimento kopt de bal weg. Sukur probeert de bal aan de voet te houden. Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udreanu de bal. Udreanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lloreda probeert de bal aan de voet te houden. Deotti is nu in balbezit. Sukur maakt een afschuwelijke overtreding. Sukur krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bărbulescu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Carvalho met de inworp. Lloreda rent richting de bal. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Team4Win FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ureia 75%, Team4Win FC 25%.
Ureia - Team4Win FC 0:7