Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRC Bayern de Muleta Bekueru FBPA
Base Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 21.2
very good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Campanella is nu in balbezit. Brama onderschept slim de pass. Brama speelt de bal door. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Fernandes de Souza de bal. Duoduo rent richting de bal. Duoduo passt de bal zonder na te denken. Donets geeft de bal voor. Daar is Fernandes de Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Duoduo probeert naar een medespeler te passen. Hamara speelt de bal door. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara is nu in balbezit. Hamara haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 1:0

13e minuut.
Google da Silva passt de bal zonder na te denken. Daar is Brama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Duoduo rent richting de bal. Duoduo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 2:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staríček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hamara de bal. Hamara geeft een lange en hoge pass. Leonês verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Google da Silva geeft een hoge lob. Inworp. Donets met de inworp. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 3:0

25e minuut.
Inworp. Staríček met de inworp. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara geeft een hoge lob. Leonês kopt de bal weg. Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donets rent richting de bal. Donets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 4:0

27e minuut.
Hamara geeft een lange en hoge pass. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Donets is nu in balbezit. Donets schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 29%, Bekueru FBPA 71%.
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 4:0

47e minuut.
Brama onderschept slim de pass. Brama geeft de bal voor. Cârstea met een sublieme pass. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cârstea kopt de bal weg. Staríček is nu in balbezit. Staríček geeft de bal voor. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fernandes de Souza de bal. Duoduo rent richting de bal. Duoduo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Való komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hamara is nu in balbezit. Hamara met een sublieme pass. Való heeft problemen om de bal te vangen. Való schiet op doel. Gerônimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 5:0

54e minuut.
Hamara speelt de bal door. Donets is nu in balbezit. Donets met een sublieme pass. Való rent richting de bal. Való haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cârstea met een sublieme pass. Staríček bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček passt de bal met de wreef. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal in één keer door. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 6:0

58e minuut.
Cârstea passt de bal zonder na te denken. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets geeft de bal voor. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 7:0

60e minuut.
Lessa Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček verovert de bal door een tackle van achteren. Staríček geeft de bal voor. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való schiet op doel. Gerônimo bokst de bal weg.

68e minuut.
Gerônimo probeert naar een medespeler te passen. Cârstea kopt de bal weg. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 8:0

71e minuut.
Daar is Leonês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets rent richting de bal. Donets probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel. Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Google da Silva probeert de bal met de borst te controleren. Donets rent richting de bal. Donets passt de bal in één keer door. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Cârstea rent richting de bal. Cârstea geeft een hoge lob. Donets geeft een lange en hoge pass. Hamara maakt een snoekduik en kopt de bal. Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamara is nu in balbezit. Hamara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Való rent richting de bal. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets met een sublieme pass. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fernandes de Souza probeert naar een medespeler te passen. Gregório heeft problemen om de bal te vangen. Hamara speelt de bal door. Való is nu in balbezit. Való haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 9:0

87e minuut.
Hamara geeft een lange en hoge pass. Donets geeft een hoge lob. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 10:0

89e minuut.
Hamara verovert de bal door een tackle van achteren. Hamara geeft de bal voor. Donets probeert naar een medespeler te passen. Daar is Staríček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staríček geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 17%, Bekueru FBPA 83%.
CRC Bayern de Muleta - Bekueru FBPA 11:0