Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunaticos do rock RacingSG
ataque novo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Pereira Lino is nu in balbezit. Pratto onderschept slim de pass. Pratto geeft een hoge lob. Dalpont probeert de bal aan de voet te houden. Natividade is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - RacingSG 1:0

14e minuut.
Oliver kopt de bal weg. Dalpont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto probeert naar een medespeler te passen. Natividade is nu in balbezit. Natividade schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Szucki probeert naar een medespeler te passen. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft de bal voor. Pratto heeft problemen om de bal te vangen. Pratto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dalpont speelt de bal door. Torresmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki onderschept slim de pass. Szucki geeft de bal voor. Pratto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - RacingSG 2:0

24e minuut.
Szucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ventura komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Ventura kopt de bal weg. Oliver is nu in balbezit. Oliver probeert naar een medespeler te passen. Natividade rent richting de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Mourão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - RacingSG 3:0

30e minuut.
Mello de Andrade is nu in balbezit. Coxinha verovert de bal door een tackle van achteren. Coxinha met een sublieme pass. Picles is nu in balbezit. Picles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Natividade onderschept slim de pass. Natividade passt de bal zonder na te denken. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - RacingSG 4:0

35e minuut.
Pratto rent richting de bal. Ventura rent richting de bal. Ventura probeert naar een medespeler te passen. Natividade rent richting de bal. Natividade draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunaticos do rock 34%, RacingSG 66%.
Lunaticos do rock - RacingSG 4:0

49e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto is nu in balbezit. Natividade is nu in balbezit. Natividade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - RacingSG 5:0

61e minuut.
Marcelino trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coxinha met de inworp. Daar is Pessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivellino met een snelle inworp. Pratto rent richting de bal. Pratto passt de bal in één keer door. Natividade rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - RacingSG 6:0

67e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Oliver rent richting de bal. Oliver probeert naar een medespeler te passen. Natividade rent richting de bal. Natividade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Natividade rent richting de bal. Natividade schiet op doel. Na een snelle pass probeert da Silva de bal onder controle te krijgen. Pessi is nu in balbezit. Pessi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft de bal voor. Dalpont probeert de bal aan de voet te houden. Ventura rent richting de bal. Ventura geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunaticos do rock 22%, RacingSG 78%.
Lunaticos do rock - RacingSG 6:0